Edanur-09 ben aldım edevlete PTT yazın kurum ödemesi diye yazı çıkıyor ordan bakabilirsiniz. Hesaba aktar diye yazı var ordanda kendi banka hesabına aktarabilirsiniz

Edanur-09 bende başvuru yaptım 2 günde reddediliyor eşim şuan işsiz buna rağmen yanlış anlamazsanız siz ailenin toplam gelirine ne yazdınız ben mi yanlış anlıyorum kişi başı mı eve giren toplam rakam mı yazılacak zaten yevmiye usulü çalışıyor birşey de kazanmıyor sürekli red yiyoruz

Ozgerenali bende de öyle oldu kabul edilmedi yani çok uzun süre bekleyince malesef ki red ediliyor🤦🏼‍♀️

Nz27 büyük ihtimal red edilecek çünkü bende 3 ay bekledim red edildi

• Nz27 bunu yanıtladı.
      • Nz27 bunu beğendi.

babymmt eve giren gelir nekadarsa evde yasayan kisiye göre kndiler hesaplio cnm

Bana da red gelmişti , bazı kişiler tekrar başvuru yaptığını söylemişti , ben yeni başvuru ekranı açamıyorum, sürekli eski başvurunun sonucu çıkıyor , yeni başvuru ekranını nasıl açabilirim ?

Minigim38 bişey sorabilir miyim ona başvurmsk için evinin kira çalışmaman gibi şartlarının olması mı gerekiyor. Bilgi verir misiniz acaba ne lazım kime çıkıyor diye