Gezginbiranne benimde dün kontrolüm vardı karnı 10 gün geriden geliyor doğumu başlatmak istedi hiç sancım yok halbuki. Bebeğim bas aşağı poziyonda ama gelmek istemiyor gerçekten. 38+5 bugün. Alttan fitil verdi (suni sancı) bir gece öyle geçti bende gram ağrı sancı olmadı alttan sürekli muayene ettiker sadece 1 cm açılma olmuş bebek kanala inmemiş rahim çok yukarda hâlâ dedi. Bugün suni verdi hâlâ ağrım sancım olmadı ve yine bu süreçte sürekli alttan muayene edildim artık canım acımaya başlamıştı çünkü 3 kişi arka arkaya kontrol etmişlerdi kan geldi sonlara doğru muayene sıklaşınca doğal olarak ama bende ne bir sancı ne güzel bir açılma olmadı 2 cm olmuş sadece. 200 ml kadar suniyi aldım dün sabahtan beridirde uyumuyordum yemek su yok artık gücüm kalmamıştı zaten doğuracak olsam bile kuvvetim yoktu. Bende eve gelmek istedim ve geldim 2 saat falan önce tabiki eve geldiğimiz için imza attırdılar herhangi bir risk olursa kabul ediyorum diye. Ama çok şükür bebeğim hâlâ hareketli maşallah hastanede hareket etmiyordu resmen o bile hissetmişti gerginliği