busraaunall Mylittlepumpkinn uygulamalar pek net çıkmıyor aslında bende yaşadım aynı sorunu uygulamaya göre 1 hafta geriden döllenmiş oluyor
busraaunall Mylittlepumpkinn kan testinde öğrenmek kesin sonuç veriyor daha önceden de düşüğünüz varsa beklemeyin derim ve kadın doğum acilde bir baktırın derim
busraaunall Yani güzel bir duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşallah
Mylittlepumpkinn Kan vermeye gideceğim inşallah vardır kızlar teşekkür ederim yanıtlarınız için ❤️❤️❤️❤️
ozlem_196 Mylittlepumpkinn hayırlı olsun inşallah , ben Adana’da tıp merkezinde 100 TL ye yaptırmıştım ama hızlı testti yarım saatte çıkıyordu
mommyinthefuture Mylittlepumpkinn Hayırlı olsun ☺️Görünüşe göre var adet de gecikmiş hem. 🌹Arayıp sorabilirsiniz ücreti. Telefonda söylemişlerdi bana.
Mylittlepumpkinn Yarın baktıracağım arkadaşlar eşimin çalıştığı acilde tıp merkezi çok uçuk rakam söyledi. Artık yarın sonucu yazarım buraya ❤️
Mylittlepumpkinn Muhammedarasannesi inşallah eşime sürpriz yapacaktım ama söylemek zorunda kaldım. Şimdi o da merak içinde galiba hastaneye gideceğim akan alacak benden baktıracağız 😍😍🙈
Deletedmom_15 Mylittlepumpkinn var canım seninle konuşmuştuk hatta gözün aydın çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah 🥰🥰
Mylittlepumpkinn Deletedmom_15 ayyy çok teşekkür ederim. İnşallah vardır seninde güzel haberinizi alırız inşallah ❤️❤️