Mylittlepumpkinn Elim ayağım titriyor şu an ikinci çizgi hemen çıktı ama silik vardır değil mi? Düşükten sonra aktı aydır bekliyorum. Üçüncü günüm gecikmede 🥺
Mylittlepumpkinn Ekledim arkadaşlar bakar mısınız ? Kırmızı ince bir çizgi çıktı testte daha belirgin.
tazeanne07- Mylittlepumpkinn var canım hayırlı olsun erken gebelik testi yapsaydın çok daha koyu çıkardı.
Mylittlepumpkinn efeduru yani bir kaç gündür test yapıyordum hep tek çizgi gördüm acaba gözlerim mi oluşturuyor diyor insan inşallah vardır 🥺
efeduru Mylittlepumpkinn allah gonlune gore versin kuzum bence var ama daha yeni idrar dusmus hemen acile git bir kan ver
Mylittlepumpkinn poyrazvearya şey bir şey soracağım tıp merkezi var yakında evime kaç tl alıyotlardır Beta için biliyor musunuz?
poyrazvearya Mylittlepumpkinn canım bilmiyorum ama imkanın varsa hemen acile git ordan ver ücretsiz 1.5 saate çıkar
ozlem_196 Mylittlepumpkinn hayırlı olsun inşallah , ben Adana’da tıp merkezinde 100 TL ye yaptırmıştım ama hızlı testti yarım saatte çıkıyordu
Mylittlepumpkinn tazeanne07- inanın ondan da yaptık ama çıkmadı bozuk muydu bilmiyorum ağladım durdum niye olmuyorum regl diye ucuz olanındandı ondan mı acaba bilmiyorum.
Dilekkes Kuzum bu test markası ile bende yapmıştım ama çok silikti başka marka test al onunla yap daha net çıkar zaten ama silik çizgi var
Burcuger Mylittlepumpkinn bende polikistik över var bende regl oldukça eşimle üzülüyorduk. Sonra bir yaptık iki çizgi. Her şey zamanı gelince olur canım hiç merak etme. Rabbim en güzelini versin 🙏
busraaunall Daha çok yeni bir gebelik şuan bende hamileyim ekim ayının içinde öğrendim benimde ikinci çizgim biraz silik çıkmıştı hayırlı olsun
Mylittlepumpkinn busraaunall çok teşekkür ederim uygulamaya göre 4+1 diyor 🥺 Sizinde hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın 💕
Mylittlepumpkinn poyrazvearya hemen gidip öğrenmek istiyorum o kadar bekledim ki inan şu an sevinemiyorum ya yoksa diye 😞
busraaunall Mylittlepumpkinn uygulamalar pek net çıkmıyor aslında bende yaşadım aynı sorunu uygulamaya göre 1 hafta geriden döllenmiş oluyor
busraaunall Mylittlepumpkinn kan testinde öğrenmek kesin sonuç veriyor daha önceden de düşüğünüz varsa beklemeyin derim ve kadın doğum acilde bir baktırın derim