elmas1422 Canan_0202 38+4 teyim bende de bi şey yok şimdilik beklemedeyiz bende bir an önce doğurmak istiyorum artık 😅
Esreyup42 Canan_0202 aynı haftadayız bende şuan dört gözle gelmesini bekliyorum hiçbir belirti yok şuan da çatı muayenesi yapıldımı size
mertveannesi2211 Canan_0202 bende çok istiyorum artık 38+5 olduk gece yatamıyorum kaburgamla kavga ediyor sanki hep kaburga ağrısıyla kalkıyorum bir belirtimizde yok günde bir belkide iki defa adet ağrısı gibi ağrı oluyor o kadar
Limonzeytin Canan_0202 38+3te bianda suyum ve nişanım gelmşti 39da sezeryan olcaktm suyum gelnce o gün sezeryanla doğm yapmştm kızım erken gelmek istemşti şükür 3 aylk oldk herkesn gönlnce olsn 😊🤲
Kuzeyinannesi0660 Nesli3504 bende 38+4 37+0 da gittiğimde 1 cm açıklık vardı ilerlemiştir inşallah ama yatarken bel ağrım çok oluyor sağa dönüyorum geçmiyor sola dönüyorum geçmiyor acaba belirti olabilir mi ya
Melekk_k Nesli3504 bende bir cm açılma vardı salı günü muayene oldum 38+4 haftalığım yumuşama incelemede var dedi nst de çok fazla ağrım çıktı ama ben hissetmiyorum pazartesi suni sancı verilecek yatışımızı yapıcaz
elmas1422 Kuzeyinannesi0660 açılma var mı bilmiyorum bakmıyor doktorum sadece 36. Haftada baktı normal doğuma uygun mu diye o kadar
Kuzeyinannesi0660 Esreyup42 bende de aynı şekilde ya bana çatı muayenesi 37 de yapıldı 1 cm de açıklığın var dedi doktorum. 10 gün oldu acaba açılmam ilerlemiş midir
Canan_0202 Esreyup42 hayr daha yapılmadı doktorum önümüzde ki hafta tekrar gel dedi yapar mı bilmiyorum siz peki
Canan_0202 mertveannesi2211 aynı durumdayım bende öyle aşağı doğru baskı yapıyor birde ama gelen giden yok😃
Cigdem_27 38+3 artık günler geçmiyor cidden yatarken kalçam belim yanlarım heryerim batıyor günde belki 3-4 sefer vajinada batma tekme gibi his oluşuyo ne zaman gelicek cok merak ediyorum valla 🥲🙏🏻🙏🏻
Canan_0202 Cigdem_27 kesinlikle bende aynı durumdayım yürürken aşağı inecek gibi baskı hissediyorum bel ağrım çok fazla onun dışında bekliyorum açılmam var mı yok mu doktorum bakmadı bebek aşağı inmiş kanala yerleşmiş ama
Nesli3504 Kızlar az önce tuvalete girdim sümüksü kahverengi akıntı geldi azcık ne olabilir sizce 39 haftadayım