Elyesa Nis kremin adını öğrenebilir miyim bana da krem yazmışlardı aradan çok zaman geçti adını hatırlayamıyorum belki bu doğumda da ihtiyacım olur
Ormanmeyvelii Nis Evet valla Allah razı olsun taş gibi kapanmış dikişler ayrık ayrık duruyordu resmen
Bebekveannesii Miinnakkk çok geçmiş olsun..bana doktorum ballı süt önermişti.. ballı süt özellikle böyle yaralarda vs. Vücudu kapatmaya toparlamaya yardımcı oluyormuş ben faydasını gördüm belki sizde görürsünüz
Yasse123 Miinnakkk insallah tutar benım ikinci dıkıslerım baya agrılı bı sekılde yine acıldı.. Evet malesef cok zor
Yasse123 Nis valla krem falan bılmıyorum o acıklı keremle nasıl toparlar hoc bir fikrim yok sanşlıymıssın demek ben 7 yıldır cekıyorum umarım sımdı ki dogumum normal olur da hersey duzelır
teacherozlem Miinnakkk ah kıyamam canım sana pek gezme üstüne dinlen bol bol ki dikişlerin tekrar atmasın tabi doğumun her türlüsü zor bu dünyaya bir canlı getiriyoruz inşallah bir an önce toparlanırsın
Dyg___ Senanurhakan beni kimse çağırmadı kontrole bende gitmedim ctesi olmuştu doğumum o an hangi doktor varsa o yaptırdı doğumumu zaten 36. Hafta aniden geldi kendi doktorumda o hafta hastaneden ayrılacaktı. 4 bucuk ay oldu zaten doğum yapalı bir sorun olsa şimdiye kadar çıkardı heralde 🤷♀️
Mavidunyamm Senanurhakan ben doğumdan 1 hafta sonra gittim. Ultrasonda rahmime baktı kan pıhtısı gördü atılmamışti. Onun için ilaç verdi. Sonra o pıhtıyi da attım. Henüz kimse bakmadı dikisime. Daha kırkım çıkmadı 5, 6 gün falan var
Senanurhakan Dyg___ ben dokunmaya bile korkuyorum siz nasıl atlattınız şuan bşr acı felan kalmadı ama hassaslaşıyor ister istemez
MinelHaapy Ben 9 sene önce doğum yaptım kızıma kimse kontrole falan çağırmadı ama dikişimin bi tanesi açılmıştı ben sürekli temiz kuru tuttum öyle iyileşti gitti valla hiç hastaneye bile gitmedim şükür bi sorun olmadı