Bbhr0_ Kızlar canım çok sıkkın gebelik şekerim var bebeğim karnı iri o yüzden cigerler gelişmemiş 38 de sezeryan olcam xciger geliştirici yapacak doktor böyle olup sağlıklı doğum yapan varmı aslında dikkat ediyorum neden böyle oluyor anlamadm tatlı yemiyorum. Boynunda kordonda var onada ayrı korkuyorum. Son 3 haftam diyetisyene gitmedim gitsemmi napsam
Meryyil Bbhr0_ Bence gidin ,diyetisyen ona göre bı beslenme listesi verir ,şeker varsa meyve falan herşey yasak diye biliyorum ,arkadaşım da da gebelik şekeri vardı o gitmişti ordan biliyorum
Nazcan9244 Bbhr0_ canım benimde öyle 3 hafta önden gidiyor bende dikkat eidyorum diyetisyene de gittim liste verdi ben birebir uyamadim bol su iç ben biraz onunla dengeliyorum
Hilaynur Bbhr0_ 38. Hafta iyi bi hafta bence bukadar üzülme bence küvezde bilemkalmaya bilir ben 27 haftalok dogum yapmıştım ilk gebeligimde gebelik şekerş hiper tansiyon gebelik zehilenmesi herşey vardı 870 gram dogdu oglum şuan 4 yaşında hiç bi sorunu yok çok şükür
Byucurtma Bbhr0_ benim doktorum 2 hafta önde olması sorun değil demişti Rabbim sağsalim kavuşmayı nasip etsin hepimize
Byucurtma Bbhr0_ hatta bana ciğer geliştirici de vurmuyor gebelik şekerinden dolayı benim çoğul gebelik 35. Haftada alacağını söyledi Hersey Rabbimin takdiri sağ sağlim kavuşmak nasip olsun
Aysbsky Benimde şekerden dolayı 2 hafta öndeydi diyete başladı tamamen uygulayamıyorum ona rağmen bu hafta 1 hafta gerilemiş
Byucurtma Aysbsky benimde 2 hafta önce bir hafta gerilemişti nasıl oluyor bilmiyorum tekrar 2 haftaya çıktı dikkat etmeme rağmen ultrason cihazıyla mı alakalı onuda anlamadık
Ceyo93 Bbhr0_ benimde bebeğim iri ama ciğerin gelişmediğini nasıl anladılar bi önceki bebeğimde iriydi ama hiç bi sıkıntısı olmadı doğunca
Ylz13 Benim bebeğim de iri ama erken doğum falan demedi doktor 35.haftadayız 3700gr dedi kilosuna. Gebelik şekeri bende de var malesef