ekinnefes Kagan_pasa2 benim o kadar cok oluyor ki dun gece oturdum agladim eşime diyordum gidip sezeryan olacam yeter artik dedim oturup kalkamiyorum diye
MeLekl Kagan_pasa2 evet canım kasıklarda ağrım oluyor. Bazen dayanılmaz oluyor hatta . Bazen miğde bulantım oluyor.
Minnakelifim03 Korkmazdoruk88 uygulamada 70 gun olup doguma 47 günüm kaldı bu nasil oluyor acaba. Neyse bizde hergün sayiyoruz cabucak gecse keske
Kagan_pasa2 ekinnefes benim de 13 günüm var sezeryan olucak bazen o agrilar dayanilmaz oluyor. Benim korkum da sezeryan gununden once sanci gelmesi
Stmkrkmz 3cocukannesi19 gittim canım muayene edelim tekrar, açılma varsa hemen bugün başlatalım dedi ama açılma yok, ama geçen hafta yumuşamadan bahsetmemişti şimdi rahim ağzı bayağı yumuşamış, çarşamba sabah güzelce kahvaltını et gel başlatalım dedi🙄
Stmkrkmz 3cocukannesi19 çok teşekkürler 😊 az önce nişanım geldi sanırım sümüksü bi akıntı geldi pembemsi. Geçen haftaki çatı muayenesi ağrısız geçmişti bugünkinde doktor sanki mahsus biraz sert davrandı biraz canımı acıttı sanırım doktor süreci hızlattı mahsus 🙄
Bitanesininannesi Stmkrkmz çatı muayenesi nasıl hafif geçer. Ben hiç hassas bir insan değilimdir ama bugün ölüyorum zannettim. O kadar acıdı ki valla doğumun bundan beter olacağını sanmıyorum. 😭😭😭😭
ekinnefes Nazbugliya yok canim simdiye kadar normal dogum diye konustuk ama o kadar agrilarim oluyor ki kasiklarimda gidip gonullu sezeryan isteyecem diyorum son 4 gun kala
Azimemine Busef benim de Cuma’ya gelicek inşallh kızım rabbim yardımcımız olsun sağ Salim kucamıza almayı nasip etsin hepimizin inşallh 🙏
Busef Azimemine amin inşlh sizin bebeğinizin kilosu ne kadar sezeryan olucaksınız heralde sizde saat kaça verdiler sağlıkla gelsin bebişler
Azimemine Busef en son geçen hafta çarşamba gittik canım 3150 gr demişti evet sezeryan olucak sizin de mi