Stmkrkmz 3cocukannesi19 hayııır hiç belirti yok canım 🙄 yarın son kontrolüm var belki de doktor hazır gelmişken başlatalım diyecek, yarın demezse çarşamba başlatılacak zaten 😅
Muhammedamine Korkmazdoruk88 hayırlısıyla gelsin evladınız . Rabbim banada basip etsin İnşallah 🤲🏻🙋🏻♀️
Fairytale Nazbugliya evet. Normali çok istiyordum ama dayanacak gücüm kalmadı. 6 gecedir uyku uyumuyorm zombi gibi geziyorum kollarımın agrısından. Bugün 38+0 olduk,salı günü 38+2de seZeryanımı olacagım Allan izin verirse.
Dilara93 Bizim Şafak 15 son muayenemde 40 haftayı bulur henüz İnmemiş dedi şuan 37+6 kısmet hayırlısıyla gelir inşallah bebecikler☺️☺️🙏
Zeynozeyyo Herkez tam 40 haftaya göre mi hesaplıyor 35 haftalığım doğurckmısımmyada erken olacak gibi hissediyorum
Kuzey_irmak Ayyy çok heycanlı bi durum bizde son 13 gün son 3 günğ saydığımı hayal edemiyorum bile vakit nasıl geçiyor süphanallah🙏🏻💙 kızlarrrrr sağlıkla kavuşun inşallah🎈
ekinnefes Son 5 gün ama 5 yil gibi geliyor gecmiyor bu son günler aceba sancim olmazsa ne olacak diye merak ediyorum artık
MeLekl Soonnn 15 gün 😍 Ya günler geçmiyor. Bi an önce gelsin istiyorum prensesimin ❤️ Sancılarım oluyor nst de sancı çıkıyor ama açılma yok. Bakalım ne zaman gelicek prensesim ❤️