Aleynaerayy22 tazemomm16 kız bende de var o kalçayla bel arası popom çatlamış ben diyorum ya heryerim çatlak patlak oldu 😂🤣 bacaklar popo karinda da basladi yandık valla inşallah geçer doğumdan sonra sinirim bozuluyo görünce
Maysaamoms5 Aleynaerayy22 benimde çok kaşınıyor sanırım karın büyüdükçe oluyor bu bilmiyorum hemde ne tatlı kaşıntı geliyor kıyafet dışından bende kaşıyorum ovalamayla olacak iş değil ki 😬
Aleynaerayy22 Maysaamoms5 kaşıyınca artıyor iste ovalamak iyi geliyor kaşımamaya çalış harita olur göbeğin 😂
Beratmomss Aleynaerayy22 ah kızlar, bende ilk hamilelikte son haftalarda çatlamıştim o kadar kreme yağa rağmen. Beyazladı şimdi , vajina üst kısmında da var bir iki çizgi. Başlarda takıyodum gerçi hala takiyorum ama napalım olan oldu Allah can sağlığı versin.
Milosee Aleynaerayy22 30 haftalığim çatlamayan yerim kalmadı göbeğim harita gibi hatta daha beter yağlar da kullandım hiç bir şey fayda etmiyor napalım 😃😃
Aleynaerayy22 Milosee en son hicbirsey surmicem çatlasın ne kadar çatılacaksa daha yağları boşuna sürüyoruz gibime geliyo böyle gorunce
TTtutku Aleynaerayy22 sürekli sürekli nemlendirin öyle günde bi kez felan değil yarım saatte bi saatte bir felan lierac da öneriyolar çatlayacaksa illa çatlıyor ama belki bunlar çok fazla olmasıno engeller belkide çatlamasını
Zhremrh76 Haftadayım 16 kg aldım fakat henüz çatlağım yok bio-oil ve Sarı kantaron yağı kullanıyorum kesinlikle denenmeli 👌
Beratmomss Aleynaerayy22 ister istemez beyazlıyor ama işte asıl sorun o , beyazladıktan sonra kalıcı oluyor gecmiyomuş yani lazerle falan biraz geçiyor diyolar ama bilemedim
Milosee Aleynaerayy22 bende çok sinirleniyorum sürüyorum.bisey olmuyor 😂😂amannn bebeğimiz sağlıklı olsun da napalım
Muge_K Aleynaerayy22 36. Haftadayım göbeğimin her yanı çatlak. Başka bir yerimde görmedim ama göbeğim bildiğin çatlaktan gözükmüyor desem yeri. Ama ben o görüntüyü çok seviyorum ❤️ Oğlumun izleri onlar ve beni İnan hiç rahatsız etmiyor
Deniz21_ Karnimda yok hiç ama baldır iç kısım her iki ayak ta mahf oldu catlaktan dizlerime kadar gelmiş durumda kantaron yağı kullanıyorum ama fark göremedim
Koalammm Aleynaerayy22 canım seda altının kremi var hamile değilim şuan ama benim bacaklrmda çatlaklar olduğu için onu almıştım oluşacak çatlaklarida önleyici bir krem. Önleyici olarak kullanamdgm için yorum yapamiycam ama benim dizimdeki çatlakların görünümünü azaltti trendyolda yorumlarına bakabilirsin baya güzel yorumlar var ben bı kaç haftadır kullanmama rağmen azaldı iki ay felan kullansam görünmez hale gelir belkide Ama hamilelikte ister istemez çatlaklar oluşur diye düşünüyorum en azından görünümünü azaltabilirsin
Aleynaerayy22 Koalammm simdi aldım dediğin kremi canım umarım bir faydasını görürüm çok teşekkür ediyorum 😘 yorumları da okudum gayet guzelmis hem indirimde suan trendyolda
berceste5155 Aleynaerayy22 benim sadece karnım çatlamışştı o kadar derin ki çatlaklar simsiyah oldu ırk değiştirmeme az kaldı
Seherkorkmz Aleynaerayy22 benim ilk defa görüşüm bu kadar büyüdü o yüzden fena çatladı bende 31 haftadayım karnımın en altı ufak tefek çatladı simit bölgem çatladı ama dert etmiyorum seviyorum ben o izleri 😂 bende çok kullandım yağ ama genetik çok etki ediyor.
Aleynaerayy22 Seherkorkmz aynen canım genetikle ilgili bende kullanıyorum yağ ama ne fayda catlamis bile suana kadar yoktu simdi oldu 😕