Aleynaerayy22 Yaa of çıldırcam yakında varya o kadar yağ kullanmama rağmenn göbeğimin altında 5 tane filan küçük küçük çatlaklar oluşmuş ya kızlar sizinde göbeğiniz catladimi bune ya bacaklarım heryerim çatladı resmen 31 haftadayım
Zuzu6901 Aleynaerayy22 karnım harita gibi şuan, ben de 31. Haftaya giricem 😂😂 artık bıraktım takmayı, doğumdan sonra eşim de çok sıkıntı ederse lazere gidicem kuzum. Bebeğimizi sağlıcakla kucağımıza alalım da 🤲🤗
Cagmer Aleynaerayy22 ben de dün üst ön baldırımda gördüm küçük küçük kesik gibi şok oldum ve çok üzüldüm karnımda hiç yok alakasız bir yerim çatladı yani moralim sıfır sıfır sıfır 😭
1erkekkannesiiii Aleynaerayy22 göbeğim çatlamadı sürekli bebek yağı sürüyorum ama bu sabah baktım bi bacağımda 2 minik çatlak 😂😂 bilsem bacağıma da sürerdim 29 haftayız 😅
Gullayyy Aleynaerayy22 bence çatlama işi kişiyle alakalı 36 haftalığım henüz Bi çatlama olmadı. Özel Bi bakımda yapmadım sadece duştan sonra nemlendirici krem sürdüm hep
Zuzu6901 Aleynaerayy22 malesef çok oldu, genetik böyle şeyler biraz. Bekarlığimda da çatlayan bir vücudum vardı 😂🙈
Maysaamoms5 Aleynaerayy22 annem 3 çocuk doğurdu bitene çatlağı yok Banada diyor ki karnını kaşıma kaşımaklada oluyor kuzum tırnak vurmamak lazım
Aleynaerayy22 Maysaamoms5 kaşımadım ki hiç geçen hafta göbeğimin alt kenarını tatlı kasıma aldı bi tek ovaladım kıyafet üzerinden ama catlamis demekki ondan kaşınıyordu 🥺
Maysaamoms5 Aleynaerayy22 benimde çok kaşınıyor sanırım karın büyüdükçe oluyor bu bilmiyorum hemde ne tatlı kaşıntı geliyor kıyafet dışından bende kaşıyorum ovalamayla olacak iş değil ki 😬
Peerii Aleynaerayy22 benim ergenlikten kalan çatlaklarım var malesef o dönem ani büyümeden kaynaklı göğüs kalça her yerse çatlağım var ama 32. Bitti henüz göbeğimde çatlama başlamadı ama çok kilo almadım 7 kilo aldım onu da yavaş yavaş aldım onun mu etkisi bilmiyorum sadece lierac kullandım günde bir defa arada unuttuğum da oldu ama su içmeye çok dikkat ettim. İnşallah göbeğimde oluşmadan doğar.
Aleynaerayy22 Peerii çok su içiyorum bende canım yağda kullanıyorum ama 12 kilo falan aldım 30 haftalığım suanda çok kilo aldım diyemi çatladı anlamadım bazıları 20-30 kiloda çatlamıyor hiç sanırım genetikle alakalı bir durum hamile kalmadan oncede 54 kiloydum suan 72
Aleynaerayy22 tazemomm16 kız bende de var o kalçayla bel arası popom çatlamış ben diyorum ya heryerim çatlak patlak oldu 😂🤣 bacaklar popo karinda da basladi yandık valla inşallah geçer doğumdan sonra sinirim bozuluyo görünce