Yoncaarslan Hamilelikten önce içiyordum 2 günde 1 paket bitirirdim sabahları aç karnına hemen bi tane içerdim sen 🤔 düşün, bi yere gidelim eşime derdim hemen hadi bi sigara içmeye çıkalım. Hamileliğimi öğrendim tık diye bıraktım, ki eşimde bıraktı, çok nadir ortamdan ortama birinden içerse içer. Hep dua ettim ama Allahım bana şu illeti bıraktır diye, tiksinmedim ama 😃 içmiyorum o parayla bebeğime bir sürü kıyafet aldım 😇 eksiklerini alıyorum..
Kulani Üzmek istemem ama hamileliğinde sigara içmiş kim tanıyorsam problem yaşadı. Ya gelişim gerilği ya erken doğum. Hiç problem yaşamadım diyenin çocuğu 14 yaşına geldiğinde sigara içmeye başladı. Alakası var mıdır bilmiyorum ama bence bu da bi problem. Başkasının ben içtim ama sağlıklı demesi sizin bebeğinizinde etkilenmeyeceği anlamına gelmez. Siz sigara içmezseniz hiçbirşey olmaz ama o küçücük yavrunuz ömrü boyunca sağlık sorunları yaşamak zorunda kalabilir. İnşallah içmez bırakırsınız.
Hacer7 Kulani kesinlikle alakası var,benim annem diğer kardeşlerimde de sigara içti hamileyken çoğumuz içiyoruz 6 kardeşten sadece 2 si hiç içmedi bence çok etkisi var içilmemeli ilerde sağlık problemleri çıkıyor ya da o kişi sigara içiyor
Gunesozby Taila evet ben paket paket sigara içen bi insandim hamileligimi ogrendigimden beri bıraktım bidaha da icmem