Kızlar merhaba yeni doğum yapmış ya da tecrübeli arkadaşlarım doğumun gelişini birkaç gün önceden anlama imkanımız var mı nasıl anlarz annem şehir dışından gelicek 13 günüm kaldı çok öncesinde gelsn istemiyrm babam ve kardeşlerim de yanlz kalıcak zor olucak diye doğum sonrası çok kalsın istiyorum sizce ne zman gelmeli kntrle iki gün önce gittim ağrı vs bişey çıkmadı

Hssss Bir sabah uyandım düzenli sancım hafif sancım vardı,10 saat sonra doğum yaptım o yüzden öncesinde anlamak pek mümkün değil sanırım

Benim yavaş yavaş sancılarım başlamıştı nst de çıkıyodu erken doğum riskimde vardı ama sancılarım düşük olduğu için doktorum bu sancılarla en az 10 gün daha gelmez demişti ve iki gün sonra suyum patladı yani çokta kestiremiyorsunuz gününü

Hssss

en fazla bir gün önceden oda düzenli sancın varsa benimki gündüz başladı sabah ezanıyla gittim bir kaç gün öncesini sanmıyorum şuan için görünürde bişey yoksa 3-4 gün önceden de gelse olur ama bebeklerin sağı soluda belli olmuyor istersen bir hafta önceden gelsin

Hssss şuan aynı dertten müzdaribim. Annemlerle aramda
    14 saat var. 37+1 oldu bugün. Annem erken gelsin istemiyorum. 38+3 de burada olacak. Çok korkuyorum o gelmeden doğururum diye. İlk doğumdan 38 haftada gelmişti annem. O zaman da dogum olsun stresi basmıştı. Çünkü doğumdan sonra daha çok ihtiyacım var

Tugba6336 aynen bende öyleyim 12 saat aramız var bugün 38+1 iz çok korkuyrm annemden önce doğum yaparm diye gurbetteyz burda kimsemde yok il doğumum artk pztsi salı gel dicem

Hssss Allah yardımcımız olsun. İnşallah annelerimiz gelmeden doğurmayız🤲🏻🤲🏻🤲🏻