nur_bebek34 7 haftada bebek hissedilmez kuzum zaten kanama lekeleme yok ise korkma ınşallah sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi🌸

nilsmomy bilmem sanki azaldı belirtisi yada bu aralar çok ayaktayım iş yapıyorum hissedemedim

1Gunes Allah razı olsun inşallah sağlıcakla alırım misafirim yoğun bu aralar çok yoruluyorum korkuyorum bebeğe zarar gelmesinden

Bu ağrılar suan cok normal korkma ağır iş yapma 3 aya kadar zorlama kendini yavas yavas yaparsan bir sorun olcağını düşünmüyorum

Kese gözüktü kalp atımını duyduysanız korkmanıza gerek yok. Lekelenme kanama olursa doktora gidin Ses Seda olarak dediğiniz belirtiyse zaman zaman geçer zaman zaman şiddetlenir. Bence psikolojik. Bebeğimin kalp atışını duyduğum gün kusmalarım arttı sanki başım dönecek gibi oluyodu.. (bence)

nur_bebek34 daha çok küçük canım varlığını o anlarda hiç anlamıyoruz ki zaten korkma iyidir bebişin 🥰

nur_bebek34 korkmayın her zaman belirti olacak diye bir şey yok siz yine kendinizi çok yormayın ama belirtileriniz tamamen kesilse bile bir sorun olduğu anlamına gelmez🌼

nur_bebek34 dikkat edin kendinize bu süreçte bol bol dinlenin uzanın.

allasen 7 haftalık diyince şaşırdım bende, dur be daha bebek kendi varlığından haberi yok 😄😄 sen sağlığına, beslenmene dikkat et bebişin şuan yerleşmeyle uğraşıyor, takılıyor falan. biraz geçsin sonra kendini bulantılarla, kusmalarla, ağrılarla göstermeye başlayacak☺️