1234__ Minik_annee _edakrsu22 devletten nasıl randevu aldınız hangi hastaneye ben alamıyorum şuan detaylıyı bende devlette yaptırmak istiyorum
_edakrsu22 1234__ Sultangazi Haseki eğitim araştırmaya aldım başakşehir çam sakurada olur valla gün içerisinde bakıyorum hep talep oluşturuyorum boşluk olunca bildirim geliyor
Fatmanut Bende Arnavutköyden Bağcılar Şafak Hastanesine gidiyorum. Doktorum Sema Yılmaz çok memnunum normal doğumu destekleyen bir doktor kolay kolay sezeryana almıyor
Tubacngl Fatmanut Muayene ve doğum ücreti ne oldu bilgin var mı bende ona gittim pek artısını görmedim o yüzden değiştirdim bide fiyatta sürekli artış yapıyorlar
_edakrsu22 Minik_annee orası öyle ben hamileliğin başından beri hep baktım randevu 6 ay sonra düştü 😂
Nuur2124 500 evler Şafak hastanesi Defne Hanım ☺️Bizim tüm aileyi o kadın doğum yaptırdı diyebilirim ki bizimkiler çok zor beğenir ☺️umarım hala görevine devam ediyordur ama pişman olmazsınız
Minik_annee _edakrsu22 orda doğum yapmayı istiyorum ama yapanlar memnun olduğunu söylüyorlar normalde özel düşünüyorum ama 🤍
_edakrsu22 Minik_annee iyi bir hastane ama doğum düşünüyorsan doğuma kadar Muane olman gerekiyor doğum zamanı gelince kabul etmiyorlar bu zamana kadar nereye takipliysen oraya git diyorlar kabul etseler de azarliyarak yapıyorlar
Nurnisaa Minik_annee beylikduzu kolan hastanesini onerebilirim ben oraya gidiyorum arnavutkoyde oturuyorum ordakiler iyi degil gercekten canim🤗
Minik_annee Nurnisaa aynı yerde mi oturyoruz 😍 muayene ücreti nedir peki cinsiyet konusunda doktorunuz iyi mi birde doktorunuzun adı 🙂🤍
Minik_annee _edakrsu22 evet evet ben duymuştum bunu doğru bakalım denk getirebilirsem randevuyu oraya gitmeyi düşünüyorum artık 👀sırf cinsiyet için özel dusundum