Minik_annee Arkadaşlar önümüzdeki hafta 15 haftalık olucam nasipse cinsiyet konusunda çok sabırsızlanıyorum 😚cinsiyet konusunda guvendiginiz bilgili iyi bir doktor öneriniz var mı bir de muayene ücreti aşırı aşırı olmasın mümkünse 🙄😁🙏
elvinimmm Minik_annee bende hamileligim boyunca duzenli olarak Esenyurt mediplus hastanesi bahar hanima gidiyorum 12.haftamda poposu dönüktü die soyliyemedi 13.haftamda hemen pozisyonu uygundu die ben sormadan söyledi doktorumdan cok memnunum sohbeti bilgilendirmesi hasta ile iletişimi ucreti 180 tl💜bide ben eşimle gittim zamab elimde telefon rahatlikla cihazdan video cekiyorum hic biside demiyo sana buyuk çıktı olarak fotoğraf da verıyo tavsiye ederim🤣
Nurnisaa Minik_annee beylikduzu kolan hastanesini onerebilirim ben oraya gidiyorum arnavutkoyde oturuyorum ordakiler iyi degil gercekten canim🤗
_edakrsu22 Minik_annee ben Sultangazide özel medigold sultan hastanesi Remzi Gündoğana gidiyorum 11 haftalik iken öğrendim cinsiyetini ben sormadan söyledi 🙂
Minik_annee _edakrsu22 peki muayene ücreti nedir birde şimdi kaç haftalık oldunuz değişme olmamıştır büyük ihtimalle o zaman🥰
_edakrsu22 Minik_annee muane ücreti 240 32+4 hayır değişmedi bizzat bacak arasını gördüm detaylıda detayliyi devlette yaptırdım ama 10 haftamdan beri ozelede gidiyorum ve çok memnunum bı abi gibi yaklaşıyor 🙂
1234__ Minik_annee _edakrsu22 devletten nasıl randevu aldınız hangi hastaneye ben alamıyorum şuan detaylıyı bende devlette yaptırmak istiyorum
Minik_annee _edakrsu22 ayy çok uygun geldi ve cinsiyet konusunda belli ki bilgili ya cinsiyet tabiki bebeğin pozisyonu da önemli ama Arnavutköy de bı özele gidiyorum cinsiyeti bırak tahmin bile etmiyorlar 🥲
_edakrsu22 Minik_annee benimde arkadaşım Arnavutköy de oturuyor ve gittiği hastanede eşini içeri almiyorlarmis değişik birşey evet doktorum işinde iyiymiş gerçekten ben çok araştırdım çok onerdiler hatta gitmeden içimden dedim cinsiyeti sorsam kızar mi daha 11 haftalık falan muane ederken birden demez mi cinsiyeti soylim mi falan diye sözde cinsiyet partisi yapacaktım doktor soylim mi diyince hayır diyemedim 😂
Minik_annee _edakrsu22 Arnavutköy bı garip ya iki tane özel var bitane devlet var o iki ozeldeki doktorlar da bı işe yaramaz devlet hastanesine devlet hastanesi demek için bin şahit lazım🥲 gerçekten doktor maşallah dediğiniz gibi bilgiliymis hem muayene ücreti de abartı değil 😀ay insallahh bende öğrenirim ben sadece balon patlatmak istiyorum 🥲😍🥰
Minik_annee elvinimmm ayyy 😁😁🤭yaaa çok teşekkür ederim bilgilendirme için bide ben ogrensem ahh 😀15 haftalık olucam artık her an öğrenebilirim gibi geliyor 🤭🤭🤭
elvinimmm Minik_annee bebisin pozisyonu uygunsa hemen soyler ama randevusuz calismiyo haberin olsun eger gidiceksen randevu almayı unutma bende ayin 2sinde.tekrar gitcem 17.haftama girmis olcam biran once.gormek istiyorum ozledim kızımı 🤣
Minik_annee elvinimmm randevu kolay iş ama Arnavutköy den Esenyurt nasıl gelirim 😀🥲🤣ben ayın 15 düşünüyorum yiaaa kızın mi oluyor 😍kızda neler hissettin tabi herkeste aynı olmaz ama 😊🙏
elvinimmm Minik_annee benim hamileligim cok rahat guzel geçti normalde derler kizda cok.bulantin olur ama hic olmadi bide ben cinsiyet ogrenmeye gitcegim gunun sabahi ruyamda.gordum kizim olacağını 🤣
elvinimmm Minik_annee metrobuse yakinsan beylikduzu duraginda ineceksin marmara park avm nin hemen asagisinda hastane
Minik_annee elvinimmm ya benim de çok rahat inanır mısın hani evet kustum falan ama öyle çok değil nadir ilerde ne olur bilemem tabi de şuan böyle 😁😁kız mı geliyo dersin😁
Minik_annee elvinimmm biz İstanbul havalimanı tarafındaki Arnavutköy deyiz yanlız 😁Allah’ın unuttuğu yerler diyebilirim😁😁