Glbnn2 3 aydan sonra korse tayt giyip yürüyüş yapmak istiyorum sıkılaştırsın fit görüneyim diye sizce bir sakıncası varmı
Drmzdrmz02 Glbnn2 canım bende aldım da doğum dan sonra giycem hamilelikte göbekten nasıl fit görüncen ki 😆
Zeynepaydin20 Glbnn2 ben iyi değil diye biliyorum hamileyken bol giymen gerekitor varis falan olur dar giyersen
sedamom00 Bnce hamilelikte dar giymek bebek içinde sağlıklı değil bnce geniş tercih edin doğumdan sonra giyersiniz
Glbnn2 Drmzdrmz02 bacaktan en azından. Tayt tam geldi bir hafta sonra gebe oldugumu ögrendim🤣kilo almak istemiyorum
Zuhalbahri @Glbnn2 bende aldım dar korse tayt ama doğuma 15 günüm kaldı ben dogumdan sonra giymek için aldım hamileyken giymeyin ödem toplar vücudun oldukça geniş şeyler giyin vücudunu sıkacak giysi ve takılar kullanma hemen ödem yapıyor
Glbnn2 esilasmom yürüyüş için 3 ay sonrası olur demi hani hareket etmeyin düşük tehlikesi ilk 3 ay derler ya
hayalperest2310 Glbnn2 hamileyken dar giymek iyi değil ki zaten vücut şekilden sekile girecek fitlik aklınızdan bile geçmeyecek 😂😂😂
hayalperest2310 Glbnn2 valla onu düşünmeyin sadece hamileliğin tadını çıkarın doğum sonrası verirsiniz aldığınızı verirsiniz cok da önemli değil