HOME Normal testleri adetten önce yaptığımızda kesin sonuç alırmıyım acaba yoksa yanılma payı varmı kızlar kesin sonuç için adetimi beklemelimiyim sizce
bebekveannesiii Yenianne66 gebeliğimi ovulasyon testi ile öğrendim 1 yıl önce 🥰ysen de ya hamilesin yada tekrar yumurtlama istersen bı gebelik testi yap ama kaset olandan erken testten değil
Mekklc Benim reglm de yarın bugün kaset test yaptım negatif bir de ovulasyon testi yaptım o geçen günlere nazaran daha koyu oldu anlamadım gitti
Yenianne66 Mekklc keşke bir gün daha bekleseydin benim kaset testim var ama o gün olmazsam yaparım diye bekliyorum ☹️
bebekveannesiii Yenianne66 kaç gün var ki? ben 3 gün varken ovulasyon yapmıştım positif çıkınca hemen gidip gebelik testi almıştım oda pozitifti
Yenianne66 Moonsherose87 Benim de 12 sinde canım sekiz gün önce falan koyu idi sonra silikleşti bugün tekrar böyle koyu çıktı 🥹 umarım hamileyizdir 🥰🙂
Mekklc Yenianne66 hemen yakınımda eczane var bir kaç adım ondan sorun yapmıyorum ama hayırlısı bilmiyorum 🥺
bebekveannesiii Yenianne66 aa o zaman gebelik olabilir inşallah vardır istersen yarın kaset test alıp yap hakkında hayırlısı olsun inşallah 🌺