Derya183 Sibel0812 bende oturamiyorum en fazla 20 dk ewde tek olduğum için de direk uzanıyorum uzaninca bir nebze rahatliyorum
omrumm Bagiye doktorum bana erkek dedi 13+4tüm bende pipisini gördük ama biz ultrasonda kız denilince yanılma olabiliyormuş ama erkektr yanılma payı daha az diye biliyorum şimdi 17 haftalığım
Bagiye Derya183 hayır öyle bir şikayetim yok çok şükür ama kişiden kişiye değişir bence gebelik durumları ilk gebeliğimde çok aşırı mide bulantısı vardı bunda yok hiç bir belirti
Sibel0812 Derya183 canım şimdi geldim hastaneden bi sorun görülmedi çok şükür soğuk almışım bizim burda sular da sorun var ondan kaynaklıymış ishalde olunca ona yorumladı
glnr_21 Bagiye bende 12+5 te gitmiştim bana erkeğe benziyor ama yanılma payı olabilir azda olsa dedi sonra 16 da tam öğrendim erkek
Minikcennetim Bagiye ben o haftada erkek olduğunu öğrendim 30 haftalığım değişmedi erkek bebek bekliyorum
Derya183 Sibel0812 a çok sevindim sorun olmadığına canım çok geçmiş olsun dikkat et yazdığın için de teşekkür ederim ❤️
Bilge-96 Bagiye ben de 13+2’de öğrendim oğlumu. O haftadan beri tüm doktorlar erkek dedi 22.haftada detaylı ultrason ile de netleştirdik
Bagiye Bilge-96 bakalım bizde 2 li testte tahminde bulundu sadece , 14. Haftada netleşir dedi, umarım gösterir kendini