ZeynepNilDuran Binnur-cam bana doktorum rapor çıkarmıştı tek seferde 2 tane almıştım sanırım. Günü bitmeden vermiyorlar maalesef.
Binnur-cam ZeynepNilDuran 2 hafta sonra doktor randevum var gidince ozellikle üstüne düşüp halletmeye calısıcam tesekkur ederim 😊
Binnur-cam sblyzl yok ya yakin olsak belki olurduda kargo falan gerek yok ugrasmaya ben tesekkur ederim ama görenlerin aklinda olsun belki sana yakın biri vardir onun isine yarar .. Tekrardan teşekkür ederim💐😍
Sedamete Binnur-cam eczacımla anlaşıp aylık ayarlıyoruz mesela bugün ayın 10u ben biten ilacımı alıyorum ayın 25inde kontrolüm var o zamanda doktorla eczacıyı telefonda konuşturuyorum onlar ayarlıyorlar
Elifengin Sormayın vallah bende progestan iğnesi kullanıyorum haftalık 370 tl, geride dönmüyor, birde lutinus fitil kullanıyordum onla beraber haftada 800 tl, ama fitili kesti serklajı yapan doktorum altan bişey almak yok dedi.
Binnur-cam Elifengin manevi açıdan zor bi süreç zaten yıpranıyoruz bide maddi açıdanda zorlaştırıyolar fiyatlar uçuk ilaçların. Saglikla gelsin bebisler insallah 🤗