• Gebelik
  • 24-27 Hafta Kasık Ağrısı ve Sebebi Hakkında

Sevgi18 lütfen ihmal etmeyin erken doğum riski ile karşı karşıya geldim ben bi anda, doktorum içeride herşey yolunda demesine rağmen sıkı takibe alındım

Aslihanfs 36+1 de doğum yaptım riskliydim ama sonra düzelmişti 34. Haftamda benimde nst de sancılarım çıkıyordu ama yalancı adet sancısı gibi herturlu beni götürüyordu yani 36. Haftada gittiğimde suyum bitmis acil sezeryan olmak zorunda kaldım meğer kaçağım varmış altıma isiyorum sanıyorum ben meğerse suyum geliyormuş burdakiler abartmayın vs vs diyorlar ama cidden hamilelik her vücutta farklı etki yaratıyor .. Çok gecmis olsun bu arada 💐

Azra41 teşekkür ederim sizede çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah 🙏

Rahim uzunluguyla alakalı bir sıkıntınız var mıydı daha önceden peki?

Aslihanfs aynı dertler bende de Var özellikle şu geçmeyen halsizlik ve hamlamış gibi ağrı kasık ağrısı 23 haftalıkken bir kanama oldu gittim ultrasonda birşey yok dedi doktor bu aylarda brşey de yapamam dedi Progestan verdi böyle bir ilaç görmedim mahvetti beni kullanamıyorum 26 oldu hala devam ediyor çevremde bahsetsem önemseyen yok olur olur diyorlar abartıldığı düşünülüyor eskiden doğurana kadar gitmezlermiş şu bu bıktım bu eskilerden randevü desen almak o kadar zor ki sizde böyle söyleyince bir işgillenmedim değil zaten ilk gebelikle alakası yok bu gebeliğimin çok zor geçiyor en kısa zamanda bende gidip sorayım birde genital bölgenizde baskı oluyotmuydu sızım sızım sızlıyor benim çoğu zaman

Sseennaa hayır hiç bir sıkıntım yoktu sadece plesenta previa marjinal konumda denmişti bu gittiğimde normal doğumu engelleyecek sıkıntımın olmadıgını artık düzeldiğini gördük

babymmt allah yardımcınız olsun inşallah ilk gebeliğimde düşük tehlikem vardı prıgestanı vajinadan kullandım ama perişan oldum. Bir hafta sonra isyan ettim ilacı bıraktım.
            İnşallah randevu bulursunuz inşallah ilgili bir hekime denk gelirsiniz ama magnezyum cok önemliymiş kullanmıyorsanız henüz doktorunuza lütfen onuda danışın. Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi

Aslihanfs 32 haftalığım aynı durum bende de var oturup kalkarken bazen yürüken zorlanıyorum catı kemiklerim sızım sızım sızlıyor ara ara regl olucakmışım gibi oluyor dün geceden beride sanki her an regıl olucakmışım gibi birden karnımın altında kasıklatıma brlime bacağıma vuran bi ağtı vat 5 10 sn sürüp brakıyor sabahta yine 2 3 kez oldu çocuk kendini bi tarafa toplayıp karnım sertleşiyor birde sanki afedersiniz vajinaödan sanki bişeyler çekiştrilip gibi birden sizi giriyor

Aystsn lütfen ertelemeyin göz ardı etmeyin haftanız cok erken doktorunuzla görüşün allah yardımcınız olsun inşallah

Aslihanfs şu yüzden sordum benimde sadece bacak aramda bahsettiginiz acılardan var hani kasık kıısmında degil. Bir de tek taraflı oluyor hep sag tarafımda hareket ederken ağrım oluyor yatarken otururken degil o acıdan merak ettigim için sordum. Cok geçmis olsun

Sseennaa anladım çok teşekkür ederim inşallah sizinde ağrınız geçer bi an önce

Aslihanfs merhaba bende 26+4 um benimde bir haftadır belden karnıma doğru bazen kasiklarimda çoğu zaman da uyumadan yatmadan önce ağrılarım oluyor sancı olabilir belki ama benimde randevuma 4 gün var bişey olurmu acaba

Nazlican46 ben yaklaşık bir aydır bu durumdayım bu kadar ciddi olabileceğini düşünmemiştim, lütfen randevunuza kadar dinlenin bol su için ve doktorunuza detaylarıyla anlatın en doğru yolu doktorunuz izleyecektir inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 💕

Aslihanfs bende şuan 21+2 deyim ve bende aynı sıkıntıları yaşıyorum geçen hafta bir kanamam oldu ve dr yatmamı bol su içmemi önerdi kasık ağrım gerçekten geçti. Daha dikkatli olmak gerekiyor gerçekten 🌹

babymmt Geçmiş olsun aynı sorunlar bende var başta umursamadım kasık ağrısını ama bir kanamam oldu sonrasında dinlenince anladım ki kasığımın ağrısıda ayakta durmaktanmış benimde özellikle birden bire vajinada bir ağrı oluyor ama geçiyor siz progestandan neden memnun kalmadınız ne gibi bir olumsuzluğu oldu ben henüz 1 haftadır kullanıyorum merak ettim en azından bende kendimi takip etmiş olurum 🌹

sena_s teşekkür ederim bende dediğiniz gibi o sıra çok ayakta duruyordum halada öyle ondan diye tahmin ediyorum progestan ilk 1 hafta sanki yan etkisiz gibiydi bende oh ne güzel bende etki yapmadı dedim hatta sadece ilacı alınca uyku yapıyordu gece alıyordum bu yüzden snra baş dönmesi yaptı ama öyle böyle değil uyku konusuda aşırıya kaçmaya başladı ağızdan aldığımda mide bulantısı yaptı baktım olmayacak fitil olarak kullanayım dedim afedersiniz bir gaz yaptı karnım davul oldu çıkarmak istesen çıkmıyorda zaten gebelikten dolayı kabızlık sorunu da oluyor biliyorsunuz dayanamadım sancısına 2 türlü de bıraktım zaten kanamayı hemen kesiyor kanama olmayınca içemedim bu yüzden herkesle aynı etkiyi göstermiyordur belki ama 1 hafta kullanımdan snra kendini daha çok belli etti bende

babymmt evet bendede gaz yaptı gerçekten bende kontrolde sorayım bir doktora inşallah yaaa

Aslihanfs aynı durumdayız. Ağrım yoktu ama su kaçırıyorum sanıyordum. Gerçi o da su değilmiş çişimmiş ama rahim kısalığı başlamış 28. Haftamda. Ağrın olursa gel dedi doktorum 2 gün önce. Kasık değil bel ağrım var geliyim mi dedim bugüne çağırdı. Çok korkuyorum. Ciğer geliştirme iğnesi yapışacak umarım 34. Haftaya ulaşabiliriz ve o haftayı geçebiliriz 🤲🏻 allah hepimizin bebeğini vaktinde kucağına almayı nasip etsin