serapinci [bilinmeyen] tabi tabi istediğin o üçü olan yerlerden yapabilirisn istediğin zaman ama çoğu kişi kol ve bacak acıyor diyolar göbek daha iyi diyolar 😊
serapinci Kagan_pasa2 göbeği tutuyoruz ya hani iki parmağımızın arasına sıkıştırıyoruz kolda da öyle yapmamız gerekiyor mu canım
Muhammedamine serapinci evet canım yoksa girmiyor çok acıyor sıkıştırmayınca ama kol çok morarıyor ama bacaktan daha kokay vuruluyor
Kagan_pasa2 serapinci evet aynı sekilde yapiyorsun. En guzeli gobek valla hem morarsa bile cabuk iyilesiyor
weallwantlove [bilinmeyen] kuzum beta değerinin en az 1500 olması lazım ki kese görünsün iki güne çift katlayacak şekilde hesapla en erken o gün gitmen lazım 😘
IlaydaOrhanKopuz [bilinmeyen] canım bende de kan pıhtılaşması var hamile olduğumu öğrendiğim an coraspine başladım keseyi görünce de iğneye
SevdaPlt [bilinmeyen] git ihtimal etme bana öğrendiğin gibi gel demişti adet olacağım gün test yapıp diğer gün gitmiştim
Beyza12345 Busradrkc selam canım bende 4 haftalık 3 günlük gebeyim yarin dr gidicez insllah benimde kese gözükür mü acaba ?
IlaydaOrhanKopuz [bilinmeyen] anladım canım ben hamile kalınca başlamıştım coraspine belki de hemen iğneye başlatır seni
Myhoney [bilinmeyen] yarın sabahtan özel bi hastaneye ver kan.en gec 2 saatte cıkıo.sonra al bi güsel randevunu için rahat etsin.alttan muayaneyi herkese yaptırma gerek yok.
Kagan_pasa2 [bilinmeyen] uzun bi surec ama bitiyor iste rabbim kolaylik versin 240 kusur igneden sadece 13 kaldi :)
Kagan_pasa2 [bilinmeyen] darısı basina insallah. Her gebelikte kullaniliyor. Sukur ki caresiz dert değil kullaniriz olcak allah saglik versin