denizefe
evde hamılelık testı yaptdgm anca basldm kan sukandırıcıya
Busradrkc
Benım bebegım 2 haftalıktı kese gözuktu canım
Beyza12345
Busradrkc selam canım bende 4 haftalık 3 günlük gebeyim yarin dr gidicez insllah benimde kese gözükür mü acaba ?
Beyza12345
Busradrkc ultrasonda mi belli oluyor kese
denizefe
[bilinmeyen] corospını zaten ıcıyrdm ıgneyede baslamsdm ılk bebegımde hemen ıkıncıde sadece corospın ıcıyrm smdı
denizefe
[bilinmeyen] keseyı grdk balsadk snrm ya bes sene onceydı ama hatta dktrm ıkı dusuk yaptn bndna once aman kzm adını unut bu ılcları unutma demıstı
Klknhl
[bilinmeyen] canım benim 5 haftalık,çok zor göründü 2 kere alttan muayene ettiler anca öyle göründü. Biraz doktorla ve ultrason cihazıyla alakalı bişey o görünmese bile paniğe kapılma ben çok panik yaptım neden görünmüyor nasıl görünmüyor diye stres yaptım aynı gün iki doktora göründüm ikinci gittiğim doktor anında gördü
EmineTongal
[bilinmeyen] canım bu kadar kısa zamanda görünmez ben ilk gittigimde 5 haftalıktım kese gorunmedi 7.haftada gittim kalp atisi vardi ve kese gorundu biraz bekle bence 😊
EmineTongal
[bilinmeyen] Anladım ozaman bi doktora git istersen hem icin rahat olur
EmineTongal
[bilinmeyen] İnsallah görünür 😊
serapinci
[bilinmeyen] hamile olduğumu öğrendiğim an hemen başladım iğne ve coraspirine kese falan yoktu daha ama başladık hemen bence bian önce gidin doktora belki sizide başlatır hemen iğneye😊
Busradrkc
[bilinmeyen] gözukur canım 😉🤰🏻
SevdaPlt
[bilinmeyen] kııız gitsene kalp atışı başladığı zaman pıhtılaşmadan duruyo ben öğrendiğim gibi başladım 3 4haftalıktı
Muhammedamine
[bilinmeyen] 5 haftalıkken keseyi görüp ecopirin kan sulandırıcı hapa bir hafta sonra gittim 6+4 haftalıkken kalp atışını duyup cleaxan 04. İğneye başladım 28 haftalık olduk Rabbime binlerce kez şükürler olsun devam ediyoruz . 5 haftalıken muayeneye gidin kese görünmezsede ilaca başlatır mutlaka gitmelisiniz
Muhammedamine
[bilinmeyen] hakkında hayırlısı olsun canım iğne sadece bir önlem Rabbim ömür biçtiyse gerisi boş içini ferah tut
Muhammedamine
[bilinmeyen] bende 3 bebeğimi kaybettim kaygılarını anlıyorum . Rabbime emanetler
Kagan_pasa2
[bilinmeyen] ben hamile oldugumu gormedigim an başladim igneye
serapinci
[bilinmeyen] tabi canım ne kadar erken başlarsan o kadar iyi 26haftalık olduk çok şükür 🙏🏻 göbekten başladım öylede devam ediyorum kol yada bacağa geçmedim henüz
Kagan_pasa2
serapinci bacakla hîç ugrasma canım ama ara ara donusumlu olarak koldan yap ki kolun alissin cunku kol çok morariyor yer kalmiyor son ayda gobekten yapmak zorlasacak koldan yapmaz zorunda kalicaksin
serapinci
[bilinmeyen] doktorum bana kol bacak yada göbekten dedi canım başka bi yer demedi bildiğim kadarıyla da yapılmıyor galiba ama emin değilim doktorunuza sorun isterseniz
FatosS_29
[bilinmeyen] merhaba ben 5 haftalık iken doktora gittim kanda çıkmıştı hamileliğim 2 düşük olmuştu öncesinde hemen enox kan sulandırıcı iğne ve progestan kullanmaya başladım bence hemen doktora git kese görünmese bile iğneye başlatıyor risk varsa
Kagan_pasa2
[bilinmeyen] adetten 2 gün sonra ogrendim doktor a gittim 430 lrda kan degerim vardi hemen o gün basladim. 2 kaybim vardı erken ogrenmem gerekiyordu 1 ay oncesinde de coraspin kullaniyordum zaten
serapinci
Kagan_pasa2 göbeği tutuyoruz ya hani iki parmağımızın arasına sıkıştırıyoruz kolda da öyle yapmamız gerekiyor mu canım