12Kbra12_ eylulicten hayırlısı olsun inşallah herşeyden önce Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin 🤲😍
Bebis_annesi51 eylulicten yaa yapsada belli olsa artık gerçekten açılma varmı yok mu bilmiyorum daha zaman bitiyor daha gelesi yok. Suniyi de istemiyorum ama mecbur ona kalcak gibiyiz
eylulicten Bebis_annesi51 ben ki canim cok tatlıdir epidural istiyordum sirf suni yememek için. Ama oyle bunaldim oyle hareketim kisitlandi bir de onu kucagima alma heyecani basti ki suniye bile raziyim yeter ki acilma olsun diye dua ediyorum. Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun yukumuzu kaldirabilecegimizi bir tek Allah biliyor. Kaldiramayacaksak sezeryan olsun napalim
Bebis_annesi51 eylulicten evet canım bende de var o heyecan ve zamanı da geldi artık yani ne bekliyorlarsa 😅 yani mecbur sunide olacaksa olacak artık napalm. Amin canım Rabbim yardımcımız olsun bakalım. Sen çatı muayenesi oldun mu canım açıklık yok mu hiç
Yagmurk0606 Dün görüş günüydü tombik bi bebek ve karın çevresi geniş olduğu için sezeryan gibi duruyo denildi var mı çevreniz de bunu yaşayan 😕
eylulicten Yagmurk0606 kilo fazlaysa normal dogum desteklemiyorsa sezeryan demistir doktor 👩⚕️ normal olsa bile cok dikisin olur diye seni dusunmustur canim. Sezeryan ya da normal hic takma saglikli olsun da nasil gelirse gelsin 🙏
11mom01 eylulicten 39. Haftadayız dün kontrol vardı 1-2 cm açıklık var dedi doktor Sancılar da ara ara geliyor ama düzenli değil bakalım bizim prenses ne zaman gelecek 🤭 açılma başladığında doğum yakın oluyor mu acaba 🤔
eylulicten 11mom01 evet canim hatta evde sende destekle comel kalk her gun sicak dus al keske benimde oyle olsa 😫
11mom01 eylulicten hadi bakalım inşallah seninde açılman olur bir seste doğurursun sağlıklı bir şekilde, Dediğin gibi.evde hareket ediyorum doğum için ama sancılar çok aralıklı oluyor ve çok kısa sürüyor Sancısı başlayanların nasıl oluyor acaba ?
eylulicten Bebis_annesi51 oldum canim aciklik hic yok ama catin normal dedi doguma engel bir sey yok. Acilma olmazsa da seni uzmek psikolojik olarak yipratmak istemiyorum cunku dogumda sen onemlisin senin durumun psikolojin onemli dedi. Aci da cektirmek istemiyorum dedi. Karari bana birakti. Sonuna kadar gidicem gelmiyorsa da napim alacagiz nazli kizi 😊
Bebis_annesi51 eylulicten anladım canım hayırlısı olsun bakalım. Bende çok merak ediyorum açılmam varmı yok mu diye 😊 Senin kız nazlı benimde oğluş 💙. Sen kaçta gideceksin kızçeni görmeye canım haberlerini bekliyorum yaz buraya ne derse doktor 🤗. İnşallah güzel haberlerle gelirsin
eylulicten 11mom01 sanci nasil bir sey bi bilsek 🙈 yani regl agrisi gibi karnimdan vuruyor ama cogu kisi de belden girer diyor anlamadim gitti bilmiyorum 🤷♀️
11mom01 eylulicten benimde öyle arada bir sırtım da da ağrı hissediyorum ama sancı değil gibi geliyor anlayamadım valla canım
eylulicten asooooo doktoruma en son ne zamana kadar tarih verebilirsin sezeryan icin diye sorucam. Sonuna kadar beklemek istiyorum belki gelir diye. Normalden yanayim hayirlisi olsun 😊