egkoz eylulicten ben de 39+2 deyim gelen giden yok gelecek gibi de gelmiyor napcam bilmiyorum açıklık vs kontrolünü de doktorum doğumda yapmayı uygun görüyor kafalar karışık 😅
eylulicten egkoz ultrasonda gorunuyor aslinda canim rahim agzi kisaligindan girmis mi girmemis mi emin olmak icin catiya bakiyorlar. Girmemis demekki. İnatcilar. Yandik dogunca valla 😂
egkoz eylulicten aaa gerçekten mi şu an çok şaşkınım hiç bahsetmedi eğer böyle giderse ben de sezaryen düşünüyorum mecbur beklemek stres çok daha zor gelmeye başladı. Aynen şimdi böylelerse doğunca eyvah eyvah 😂
eylulicten egkoz bahsetmiyorlar zaten benim 38.haftada bakti hocam dedim dogum basliyormus catidan sonra dogru mu dedim. Ki arkadas gibiyiz doktor gozuyle bakmiyorum hic, kim soyluyor sana bunlari dedi 😂😂 Ultrasonu vajinaya kadar gezdirdi orda anladim 😂
12Kbra12_ eylulicten inşallah inşallah çok rahat bir hamilelik gecirdim ama son ay aşırı derecede ağrılı yorucu gecti iki haftadır ntsye giriyorum sancı çıkıyor açılma yok serum yiyip geliyorum şimdide karnım düşmüş sancı var bebekim dünden beri hareketlendi toplanıyo semsert kalıyor karnım yakındır diye umuyorum 😂
eylulicten 12Kbra12_ bende de toplanma sertlesme var ama acilma yok sanci nadir😂 degisik bir gebelik geciriyorum hayirlisi 😊
HusnaNur1107 eylulicten bende 39 haftadayım yarın randevu var açılma yoksa sezeryan büyük ihtimal Kızım baya nazlandı 🥰🥰
eylulicten HusnaNur1107 benimde muhtemelen oyle. Doktorum dedi acilma yoksa senin canini yakmak da istemiyorum seni huzursuz da etmek istemiyorum cunku burda sen onemlisin psikolojin onemli dedi. Bana birakti yani 😊 bakalim bugun ne dicek muhtemelen son muayenem
12Kbra12_ eylulicten hayırlısı olsun inşallah herşeyden önce Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin 🤲😍
Bebis_annesi51 eylulicten bizde 39 olduk ama hâlâ hiç bir belirti gelen gidem yok canım salı günü gideceğim o zamanada 39+5 olcaz bilmiyorum ne olur artık çatı muayenesi falan da olmadım daha
HusnaNur1107 eylulicten bu gün gittim hastaneye nst ye girdim sancılarım düzenli 80 çıkıyo Çatı muayenesi yaptı açılma yok haftaya tekrar gel dedi ve 39+1 haftadayım
Bebis_annesi51 eylulicten yaa yapsada belli olsa artık gerçekten açılma varmı yok mu bilmiyorum daha zaman bitiyor daha gelesi yok. Suniyi de istemiyorum ama mecbur ona kalcak gibiyiz