Zamanlagelen Yazelimm yazel hanim tip fakultesinde herhangi bir dr mi gidiyorsunuz nasil tip fakultesi iyi mi birde ilk gittiginizde ne yaptinuz dosya felan aciyorlar mi kac haftadan sonra gittiniz ve nasil randevu alabildiniz biraz ayrintili bahseder misiniz ayrica hastane icinde ozel bakan dr var mi ? 120 tl gbi bir rakam verip prof vs baslayabiliyor musun 14.haftamdayim ilk kez gidecegim sanirim 17den sonra kabul etmiyorlar
Zamanlagelen Yazelimm yazel hanim tip fakultesinde herhangi bir dr mi gidiyorsunuz nasil tip fakultesi iyi mi birde ilk gittiginizde ne yaptinuz dosya felan aciyorlar mi kac haftadan sonra gittiniz ve nasil randevu alabildiniz biraz ayrintili bahseder misiniz ayrica hastane icinde ozel bakan dr var mi ? 120 tl gbi bir rakam verip prof vs baslayabiliyor musun 14.haftamdayim ilk kez gidecegim sanirim 17den sonra kabul etmiyorlar
Yazelimm Zamanlagelen Hilall 5.haftamdan beri oraya gidiyorum 12.haftada dosya actiriyosunuz gebe kayit bolumune ilk jinekoloji bolumune gittim bebegin kalp atislarini duyduktan sonra kadin dogum bolumune internetten randevu alip gittim ozel muayne olabiliyosunuz 120 tl dediginiz gibi ama ben gerek duymadim hic bagli oldugum bi doktor yok ama can hoca ve banu hoca cok denk geldi ve benim erken dogum riskim oldugu icin genelde onlar ilgilendi su an 38deyim tedavileri tavsiyeleri ilgileri gercekten yabans atilmaz brn memnundum insallah sizde memnun kalirsiniz
serifebzk Hilall Erhan demirdag gidiyordum ama 2haftadir o yok. Bende mehmet beysanogluna gidiyorum simdi cok bilgili cok anlayisli bir doktor oda, yaşininda getirdigi tecrubesi var memnunum simdilik
Aysenaz Çocuk çalınması olmus daha geçenlerde bir tanıdığım doğum yaptı sezaryan resmen kopekmissin gibi davraniyolarmis bize mi sorup yaptın bebeği deyip terslemişler
Emili06 İlk oğlumuda zübeydede doğurdum şimdi 16+2 yim yine zübeydeye gidiyorum memnun olmasam ben gitmezdim pimpirikliyim hiç ters birine rastlamadım doktorum derya burkankulu gayet memnunum😉😊
Ascianne Bende gem tıp fakültesi hem etliğe gidiyorum doğum açısından ankara Üniversitesi kontrol olarak etliği tercih ediyorum çok güzel ikiside
02efeninannesi MerveTaer evet memnunum dogum ucreti sezeryan olursa sigortasizlara 2000 lira ama sigorta karsiliyor 500 lira oluyor normal dogumda ucrrt yok aylik 122 lira oduyorum selcuk tuncer doktorumda
gulasem06 21 haftalığım bende. Gazi de prof. Deniz hanım a gidiyorum. Çok memnun. Hem ilgili, sıra beklemiyorum, hijyenik ortam. Tavsiye edebilirim rahatlıkla
Ebrarela Bende hacettepe ye gidiyorum mükemmel kızımı da orda doğum ettim şimdi 13+2 yine oraya gidiyorum
Belma Ben zekai tahir burak ve zübeyde hanım hastanesine de gittim doktor bakımından zekai tahir burak iyi "benim kanamam vardı zübeyde hanıma gittim kanamam var falan dedim alttan bakmak istedi alttan riskli değil mi benim kanamam var dedim sen mi doktorsun ben mi dedi aleti soktu normal herşey dedi bende kanama oluyor dedim cihaza gelmedi dedi" ve 5 gün sonra bebeğim düştü "zekai tahir burak'ta direk kese bozuluyor dedi 3 gun sonraya gün verdi 2 gun sonra düştü" doktorları iyi ama masa başındakiler kendini bisey sanıyor onlarida takmayacan
Zamanlagelen Yazelimm coook tesekkur ederim insallah memnun kalirimm yarin icin randevu alabildim gidecegim yarin ne olacak bakalim size de hayirli ve kolay dogumlar simdiden
Gmzmhr serifebzk tatlim ben 3 aydir.etliege gidiyorum ama.her gittigimde baska doktor.denk geliyo dogumu kim yaptircak.o bile belli degil ya 😑 randevumu aliyosun sen
Durhannur Gmzmhr bende etlige gidiyorum her gittigimde ayni doktora randevu alarak gidiyorum sende bir doktora randvu alirsan daha iyi olur bence oyle insanin akli allak bullak olur
serifebzk Gmzmhr randevu alip gidiyorum ben canim 182den hangi doktoru istiyosan söyluyosun aliyosun randevu. Gittiginde de randevulu olanlarin ayri gişesi varya ordan hemen barkod alip geciyosun ve randevulu oldugun icin hemen sira geliyo. Ben baslarda erhan demirdag gidiyodum ama simdi gitmis sanirim o, mehmet beysanogluna gidiyorum simdi oda cok iyi