Kardii Nnzhktt inşallah gerçekten bunlar bitsede varsam tadına hamileliğimin boğazımda düğüm gibi herşey 😑
Nnzhktt goncacan ben 39. Hafta yım aynı şeyler bende de var çok kötüyüm bi de yetmiyo 13 gündür kaynana kayınpeder var yanımda yemekleri bulaşıkları onuda geçtim bugün kadın kavga çıkardı çıldırmak üzereyim
goncacan Nnzhktt yemek bulaşık falan Hiçbirsey yapma bence ya hastayim de yat yapsin kendileri hamile kadina 13 gun misafir olmak ne demek
Seymahamza goncacan bende de aynı şekilde 15 gündür kaynana problemi var adı yardım ama yükten başka bir şey yok
Minnakelifim03 Poncikk kayınpederimle isim tartısmasına girdik keske hic olmasaydı bunalıma soktu beni. Ona neyse cocuk benim cocugum isminide babasiyla ben koyarım
Harunnisa Minnakelifim03 ventrikuler tasikardi duzensiz ve fazla atim iki atistan biri duruyor kalbin sol tarafindan kaynaklaniyor
Aminesultan Poncikk kaşıntııı😥acayip kaşıntım oluyor resmen heryerim yara oldu😢😭keşke olmasaydı ben gibi olan varmı acaba
Esomami Baharun2 noliy sana ya hep bi isyan topla kendini bebisin icin ya :(:( nerde ismini gorsem isyan :)
Baharun2 Esomami 😂 bacım valla bi aydır uyumuyorum günlük iki saat uyku çatladım artık 🤣🤣🤣 başımı yastığa koysam nefes alamıyorum cinleniyorum 😝😝😝
SevgiIbrahim *kaldigimiz evden tiksinip tasindikk onca is. *bitmek bilmeyen bulantilar *stress *safra kesesi tasi her hafta gece gunduz acile git serumlar igneler doktor doktor gez. *7 cesit ilac kullan. *ailem yurt disinda esim isteyken yanlizlik :( *cok sukur 37.ci hafta kaldi 2/3 haftam