Nurayuzun Poncikk evimin banyosu ve mutfağından tiksindim keşke olmasaydı. Hala daha girerken midem kalkiyor
goncacan Poncikk 31 haftayim şu son zamanlar berbat geçiyor çatı kemigi agrilari çabuk yorulma bi de ustune soguk algınlığı oldum off 😪
Oznr Poncikk cok sukur hicbisey oglum annesini hic üzmüyor 😊 basindan beri hamile degil gibiyim 35 haftaligim. Sadece agirlasma var o kadar oda sorun teskil etmiyor tabi
Gamze612 Keske rahim agzim kisalma sorunum olmasaydi ve degisik degisik hamile kiyafeti giyip gezebilseydim😩
Kardii Mide bulantıları halsizlik 12. Haftamda geçmişti 15+4 üm tekrae başladı düzen denen bişey kalmadı gerçekten keşke olmasaydı bunlarda tadına vara vara yaşayabilsem daha fazla hamileliğimi 😪
Nnzhktt goncacan ben 39. Hafta yım aynı şeyler bende de var çok kötüyüm bi de yetmiyo 13 gündür kaynana kayınpeder var yanımda yemekleri bulaşıkları onuda geçtim bugün kadın kavga çıkardı çıldırmak üzereyim
Esomami Baharun2 noliy sana ya hep bi isyan topla kendini bebisin icin ya :(:( nerde ismini gorsem isyan :)
EmelBG Poncikk Sorunsuz geçti şükür Hale’n öyle ama tek derdim mide yanması ,baş ağrısı oldu hadiii mide yanması bi şekilde geçiyor da baş ağrısı mahvetti beni ilk 5 ayyyy migren var birde bende ilaç kullanamadım beter lanet birşey 🎀🙈
Durdudiler Dicle ya o bnde de var boğazdaki takılma hissi ekmekten mi diorm artk. Sadece kahvaltıda tam bugday yiyorm o da 2 dilim onu da mı bıraksam. Boğaz reflüsü diye gecio arastrdm biraz ama bayadir da cekiorm
Harunnisa Poncikk kalp rahatsizligim olmasaydi daha rahat gecirebilirdim.hamileligimi cok cabuk yoruluyorum iki adim atmam yetiyor merdiven bir kat cikamiyorum 😕😕