qwerty2 mrvsrcn ilk bebeğimde göğüs uçlarım o kadar acıyordu ki ağlıyordum resmen, inşallah sizin de vardır. Rabbim güzel haberler nasip etsin inşallah 🤗
papatya-0 @“mrvsrcn”# mrvsrcn ay canım hadi inşallah hayirlisiyla vardır bebisin bende soğan suyu yaptım ilişkileri degerlendirdim bakalım ne olucak eğer olursa Rabbimin ve sogan suyunun mucizesi olucak 🙏🥰😊
mrvsrcn papatya-0 insallah vardır canım gerçekten öyle olacak Rabbim hepimize gönlümüzdekini hayırlısıyla nasip etsin 🤲🏻
cemreee__ mrvsrcn canım uzun zamandır postlarını görütorum inşallah hamilesindir dualarım seninle çok çaba verdin rabbim yüzünü güldürsün 🥰🥰
mrvsrcn cemreee__ ahh canim benim çok teşekkür ederim inan o pozitifi görsem tüm çabaları tüm ağlamaları hayal kırıklarını unutacağım 🥺 Rabbim benimde isteyen herkesin de yüzünü güldürsün 🤲🏻
mrvsrcn Uhuvvet ay ne kadar güzel hiç ummadığın anda ☺️ İnan bende bu ay hiç dikkat etmedim yumurtlamayı da tesadüfen akıntıdan anladım onun dışında kafamda sadece adet olayım da aşılama icin tedaviye başlayalım artık düşüncesi vardı olduysa eğer bana çok büyük bir sürpriz olucak ☺️
mrvsrcn Mlke95 yaa Allah razı olsun canim insallah sende sağlıkla alırsın kucağına 🤲🏻 Aslında çokta heveslenmek istemiyorum ama dediğim gibi içimden gelen bir his var 15 aydır deniyoruz daha bir tane çorap bile almamıştım bu ay bir tane hastane çıkışı ve tulum almak geldi içimden belki de bir işarettir bu ☺️
mrvsrcn Minik_annee veririm tabi valla sagir sultana bile duyururum kesin 😂 sabah ise gitmeden test yapacağım atarım görüntüsünü insallah en çift cizgilisinden 😂🤲🏻
cemreee__ mrvsrcn biliyorum kuzum hislerini gönülden hissediyorum rabbim sevinç gözyaşların döktürsün sana ve isteyen hepimize 🥰🥰🥰
mrvsrcn Uhuvvet öyle canım alıştım zaten pozitif çıkarsa uzun süreli şoklar geçiririm zaten 😂 nasipten ötesi yok tabi Rabbim hayırlı olanı versin hakkımızda 🤲🏻☺️
Muhammedarasannesi Insallah o cift ilginin en koyusunu görürsün yarin Allah kimsenin kucagini bos bırakmasın bnde 15 aydir bekliyorum pcos var olmuyor
mrvsrcn Muhammedarasannesi insallah zamanı gelmiştir kuzumun☺️ sana da isteyen herkese de nasip olsun hayırlısıyla🤲🏻
Gnctee mrvsrcn benim iki ay olmadı saf gibi olmuyor sandım doktora falan gidecektik eşimle, benden daha uzun süredir bekleyenleri düşünemiyorum gerçekten üzücü o negatif tek çizgi.. 😔 3.ayda hamile olduğumu öğrendim şuan 21 haftalık hamileyim bende yaz temizliği dolaplar iç çık kaldırmadığım yapmadığım şey kalmamıştı adet olmayı bekliyordum aşırıı acılı bir göğüs hassasiyeti olmuştu. Hamile kaldığım ay spora gitmiştim şu da bir gerçek insan ritüellerini bazen değiştirmeli neden olmasın keşke test yapsaydınız bence pozitif çıkıcak💟
mrvsrcn Gnctee insallah öyledir ☺️Sabah yapacağım test umarım görürüm o pozitifi 🥰 sizde sağlıkla kucağınıza alın 🤲🏻
esra_zmra inşaAllah hamilesindir. Dediklerinin hepsini bende yaşadım iştah açılması , kıramplar , adet olacakmış gibi ağrılar ve 15. Ayımda hamile olduğumu öğrendim. Allah’ım hakkında en hayırlısını nasip etsin inşaAllah 🤲🏻😍
mrvsrcn esra_zmra yaaa benimde 15.ayim gerçekten çok zorlu ve yorucu bir süreç Rabbim banada isteyen herkese de güzellikler nasip etsin ☺️