Kızlar tam 15 aydır anne olmak için uğraşıyorum, bir sürü tedavi vs. her neyse en son geçtiğimiz aylarda soğan kürü falan yaptım ondan sonra baya uzun süren kanamalı bir adet dönemi yaşadım. Sat 4 ekim yumurtlama 25 ekim ben adet olduktan sonra aşılamaya başlayacağım diye çok takmadım ilişki gününü falan ama yumurtlamadan 2 gün önce ve o gün ilişki olmuş. Ben 31 ekimde kan verdim bir an önce adet olayım doktora gideyim de aşılamaya başlayalım diye negatif çıktı ben akıllı tarlusal içtim regl olayım diye. İlaç bitti regl olmadım bakıyorum belirtilerime hamilelik belirtilerine yakın ama umutlanmakta istemiyorum. Bel ve sırt ağrısı ama çok fazla, gögüslerim çok şişti gergin ve uçları çok acıyor, karnıma ara ara kramp giriyor tamam oldum diyorum ama yok gelen giden, idrarım köpük köpük, burun tıkanıklığı, ve aşırı iştahım arttı dünyayı yiyebilirim 😂 😂 😂 normalde regle yakın canım tatlı çikolata çok ister mesela şu an canım hiç tatlı istemiyor böyle gözümün önünden kebaplar sarmalar börekler geçiyor 😂 😂 hamileysem çok zor inanacağım sanırım şoku nasıl atlatırım bilmiyorum 😂 😂 😂 ama sanki bir his oluşur ya hamileymişim gibi hissediyorum kendimi ve 10 gün önce falan 15 aydır ilk defa bir bebek kıyafeti almak geldi içimden ve aldım bu bir işaret olabilir miiii 😂 😂 ay çok yazdım okuyun ama 😂 😂