cimcimemmmm Derya_gumus ayy cokn zor valla. Bende çekiyorum bi gun ara versem oyle oluyorum hemoroidten korkuyorum . Ama ara vermesem iyi geliyor . Tatli kaşığı degil de yemek kaşığı ic oyle fayda görürsün canim
Derya_gumus cimcimemmmm ben bi kacgnust uate yedim sabah aksam ama inanin hic fayda etmiyo akliniza gelebilecek herseyi yapiyorum ama yok yani dun aksam artik patliyodum resmen hastaneye kostum ordada zoraki mudahale ettiriyosun zaten lavman yapildi ama bugub yine ayni napcam bilmiyorum:(
Derya_gumus Sedamete birsey daniscam da size bugun doktoruma yazdim sizin bu yazdiğiniz ilaci onerdi bana siz kullaniyormusunuz ben daha icmedim ama bi sormak istedim size kac saatte etki ediyo birde kac ölcek ne kadar suda eritip iciyorsunuz:)
Sedamete Derya_gumus kahve idare ettiği için başlamadım daha eczacım minik ölçeği yarım su bardağına koyarak iç başta demişti etki etmezse arttırıyormuşuz
Linabebek1 Ilık suya biraz bal bir iki damla limon sıkın aç karna sabah uyanınca için kahvaltıdan sonra kuru kayısı yiyebilirsiniz yemek araları kayısı hoşafı içebilirsiniz ben ayva yemeyi denedim hem mide bulantımı aldı hemde kabızlık için faydalıymış
cimcimemmmm Derya_gumus yaaa aciksmcasi üzüldüm 😞 umarım bir an önce gecer bu sorununuz . Benimde bu şekilde iyi geldi