Derya_gumus Wonderwoman08 bende aldirdim esime probiotikli kayisili yoğurt hangi öğunlerde yiyorsunuz yani tam olarak ne xaman etkili açmi tokmu
Derya_gumus Ozlemclskn muz hic tuketmiyorum ama kasar peyniri yiyorum obada ara veririm domates suyu ve zeytinyagini da denerim tesekkur ederim:)
Sedamete Derya_gumus Türk kahvesi canım hatta sonuna yaklaşınca fincanı salla telvesi de gelsin en geç 10 dk sonra rahatlarsın
Sedamete Derya_gumus hımm anladım canım vallahi bende tek etki eden o oldu doktorun verdiği bir şurupta var ama daha kullanmadım kahve işe yarayınca.İsmini vermemi ister misin şurubun doktoruna sorar yazdırır alırsın
Derya_gumus Sedamete c.tesi gunu doktoruma gidicem bu sıkıntımıda dile getirecektim zaten verirseniz ilac ismini onyda sorarim valla;))
merve-a Derya_gumus bende arada bir basur oluyor bunu yapınca yumuşayıp yokoluyor kesinlikle zeytinyağının iyileştirici gücüne inanıyorum denemelisin😊
Minarda Derya_gumus ilik bi bardağın içine 3 4 tane kuru kayısı koy yarim saat bekletin ac karinla o suyu için sonra kayisilari tüketin iyi gelecektir
Derya_gumus Sedamete birsey daniscam da size bugun doktoruma yazdim sizin bu yazdiğiniz ilaci onerdi bana siz kullaniyormusunuz ben daha icmedim ama bi sormak istedim size kac saatte etki ediyo birde kac ölcek ne kadar suda eritip iciyorsunuz:)
gokce66 Derya_gumus bana duphalac şurup verdi doktorum hafta da 3 kez falan kullandım bi sor istersen
Derya_gumus gokce66 burda bikac kiside ayni surubu soyledi c.tesi sorcam bakalim doktor ne verecek tesekkur ederim:)
tecrubesizanneadayi12 Derya_gumus mürdüm eriği diyorlar mor erik onun tazesini bulursan eğer kabızlığa bire bir diyorlar canım bir dene istersen kurusunu yemişsin ama tazesi diye biliyorum Birde kuru kayısıyı bir gece önceden bir bardak suya ısla sabah suyunu iç ve kayısılarıda ye
Derya_gumus tecrubesizanneadayi12 onuda arastiririm valla bu mevsimde bulursam yerim onuda tesekkur ederim:)
Dlkzz Derya_gumus eczanelerde satılan probiyotikler var canım onlardan alabilirsin yoğurduna karistir ye tekli paketler Halinde. Bir ee Bana kalırsa bağırsakları en iyi çalıştıran kayısı degil incir. Bol bol incir ye üzerine su iç canım rahatlarsın.
Derya_gumus Dlkzz c.tesi bi gidip doktora danisicam hamile olunca korkuyorum birseyleri denerken :( bakalim dr ne diycek ne vercek ama inciri fazla yemedim onu denerim insallah ise yarar tesekkur ederim
cimcimemmmm Derya_gumus canim sabah aksam içsen zeytinyağını gunde 2 defa yap. Bnde cok çekiyorum onun sayesinde çıkabiliyorum