Hareketvakti
Canım ben apar topar ameliyata alındım acayip korku vardı halbuki 1 buçuk sene önce sezeryan oldum ☺️ameliyathane ortamı süperdi iğne hemen yapıldı mesela Oğlumda 10 kere denendi olmamıştı bunda tek seferde oldu. Ahmet Hocanın zaten pozitif enerjisi benim tüm korkumu aldı zaten ameliyathaneye geldi inan 1 dk geçmedi kızım doğdu eli o kadar hızlı ki eşim saat tutmuş 15 dk sürmüş ameliyat. Ameliyat esnasında Ahmet Hoca sohbet etti çok eğlenceli biri zaten. Bazıları çok şey hissettik diyor ben sadece hafif karnıma bastırma bebek çıkınca o da o kadar hafif ki sadece hissettiğim o oldu. Oğlumda hissetmemiştm mesela. Bebek doğduktan sonra da yapıştırma falan çok çabuk yapıldı. Ahmet hocanın eli hafif benim tek sıkıntım şu oldu gece 11 gibi doğum yaptım cumartesi öğlene doğru hastaneden taburcu oldum. Ağrı kesici iğne sadece 1 kere yapıldı. Hastanede kalma sürem az oldu eve gelince de Ahmet Hoca iğne yazmış bir hemşire çağırdık eve bildiğin iğneyi sapladı ben daha yaptırmadım iğne o ağrıyı çektim. Sen 24 saat kalmaya bak hastanede çıkma hemen benim evde 1 buçuk yaşında oğlum da vardı durmuyordu bir an önce gelmek istedim. Bir de benim sıkıntım diğer ameliyat ile arası az 1 buçuk sene arayla 2 Defa kesildi daha ağrılı olması o yüzden normal Ahmet Hoca da ameliyat da dedi daha uzun süre çocuk yok dedi ki daha düşünmüyorum. Kafana takma rahat ol gerçekten ameliyatı çok güzel Ahmet hocanın eli hafif insanı rahatlatyo. Ameliyat sonrası kontrol de bile dedi ne zaman bir sıkıntın olsa hemen yaz hani doğurttm işim bitti demiyor o çok hoşuma gitti