teachervera Aminezeynep Tatlım Allah senden razı olsun o kadar güzel geçti doğum iyi ki sayende Ahmet hocaya geldim
teachervera Hareketvakti Canım Ahmet Hoca da ameliyat oldum sen devam et harika bir ameliyat yaşadım çok güzel geçti
Hareketvakti teachervera sizin adınıza çok sevindim gerçekten ne kadar mutlu oldum anlatamam 🥰🥰🥰 bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah ❣️ Beni de unutmayıp yazdığınız için sağolun içim rahatladı 🌷🌷
teachervera Hareketvakti Canım sezeryan olursan hemen taburcu olma Hastane ve ilgilenme çok güzel Ben toplasan 12 13 saat kaldım hastanede. En azından 24 saat kalsaydım ağrı kesici serum ya da iğne olurdm. Sen eğer ameliyat olursan çıkma hemen
Aminezeynep teachervera Allah analı babalı büyütsün hayırlı bir evlat olsun inşallah. Çok sevindim 🌸 🌸 🌸 🌸
teachervera Aminezeynep Canım ya gece acil ameliyata alındım 11 gibi öğlen taburcu oldum 1 gün kalmadım Biraz ağrım var senin de oldu mu? Doktor 6 tane ağrı kesici iğne vermiş sana verdi mi
Mervemoms teachervera cok gecmis olsun ve hayırlı uğurlu olsun sağlıkla buyusun. Bende urfadayim 2 yil once imran ayhanda olmuatum
Aminezeynep teachervera evet bana da iğne vermişti. Evet ağrı biraz oluyor. İki kez kesiyorsun aynı yerden kolay değil. … İnşallah kısa zamanda geçer.
Aminezeynep teachervera bak aslında senin o yüzden ağrın çok olmuş ben 24 saat sonra taburcu olmuştum. Her ağrıdığında ağrı kesici serum yaptılar bana. O serumlar çok rahatlatıyor
Hareketvakti teachervera tamam öyle yapayım benim ilk doğumum olacağı için hiç bir şey bilmiyorum henüz 🥺 dediklerinizi dikkate alacağım çok sağolun 🥰😘
teachervera Aminezeynep Benim kalma sürem çok az oldu keşke 24 saat kalsaydım ya dün o kadar ağrım oldu ki
teachervera Aminezeynep Canım nasılsın fena sallandık burada ailen falan var mı var mı sıkıntı merak ettim
Aminezeynep teachervera evet uzun kalsaydınuz onlar müdahale ederdi her istediğinizde. Gaz da sancı yapıyor ikisi birleşince zor oluyor