Mervissyuksel bademlikurabiye_ 29 haftalikken ozel hastanede 25 demişti. Sonra en son 27sinde devlete gittim ben 30 olctum dedi yarin yine gidixem ozele ama degisiyor mu uzunluk ne oluyor anlamadim
Melek2121 Niss1 nefes darlığı, ayaklar ve ellerde şişme kaşınma😫bazen çocuğun tekmelerinden uyuyamama, mide yanması, mide bulantısı ve kusma 🤦♀️😫ve dışarı çıkamama. Yatak rejimi… Bir an önce son haftalar gelse de geçse artık doğursam
Semaaaa1 mommyzx bende de 2 gündür başladı. Göğüslerimde kızarıklık var hadi onlar çatlayacak diye kaşınıyorda. Bazen olur olmadık yerlerimde kaşınıyor. Uykudan uyandım resmen🤦🏻♀️🤦🏻♀️ huylanınca da cok huylanıyorum. İnş kötü bişey çıkmaz
mommyzx Semaaaa1 sizde mutlaka testlerinizi yaptırın içiniz rahatlasın en azından benim testler yapıldı ama hala kaşınıyorum küçük küçük 😌 doğal saf kil sabunu işe yarıyormuş onu denicem
Semaaaa1 mommyzx sizin nekadar sürdü bu kaşınma süreci 😅 benim dün ilk kez başladı göbeğim kaşınmaya gecesinde de ayağımdır kolumdur kaşınmaya başladı. Huylandım sonrasında uyuyamadım hiç. Cuma doktora gideceğim ozamana kadar geçerse ne âla ama geçmezse sıkıntı🤦🏻♀️ sizin sadece kandan mı bakıldı test dediğiniz başka şeylerdemi uygulandı?
Seyma0323 35+2 oldum geceleri uyuyamiyorum dönemiyorum, 100 kere lavaboya kalkıyorum ve ara sıra adet sancısı var sizdede var mı🤦
Birmeleginannesi32 Kızlar ben 35 oldum ağrım sizim bi anda kesildi normalde bel ağrısından yürüyemezdim bile neden böyle oldu anlamadım 😁 inşallah sizde rahatlarsınız
bademlikurabiye_ Mervissyuksel ilaç kullanıyorsanız ve bol bol dinleniyorsanız rahim uzunluğunun artma ihtimali var siz neler yaptınız bu süreçte
Mervissyuksel bademlikurabiye_ progestan kullandim ve dinlendim masa başı iste calisiyordum hep ayaklarimi bu uzatarak oturdum. Degiskenlik gosterdigini bilmiyordum
bademlikurabiye_ Mervissyuksel maşallah çok güzel uzamış ,bende progestan kullanıyorum kaç mg ve nasıl kullanıyorsunuz dr bana fitil olarak alırsan daha iyi dedi ama ağızdan alıyorum günde bir defa
mervebeklevic Niss1 bacak krampları karında kasılmalar ve sık idrara çıkma .. idrar yolu enfeksiyonuyla uğraşıyorum 34 den selamlar🥲🧿
Nihal-Elif35 Bacak krampları ara sıra ağrı bazen öle derindem ve güçlü hareket ediyorki canım acıyo 🙄 33.cü haftadan selamlar 🤰🙋♀️ bugün kontrolümüz vardı 34le uyumluyuz kilo boy olarak ama suyum biraz azalmış nst de normal çıktı biraz korktum ama doktorm korkma bu öle doğuma alıncak bi azlık değil 37 den önce gelmez rahatla dedi hep çok güzel ilermiştik 2 hafta sonra kontrol dedi sıkı takip edicez dedi şimdi 2 hafta geçmez 🤦♀️
Niss1 Nazan6019 cok geçmiş olsun umarım en kısa sürede atlatirsiniz moralinizi yüksek tutup bol bol meyve yemeye çalışın vitamin direnç açısından çok iyi olur