Niss1 Bizde durumlar biraz karışık erken doğum riski, nefes darlığı, bel ağrısı ve sık lavaboya çıkma durumu yordu gerçekten..🤦🏻♀️😅
Der_0 Niss1 34+3 kasılma yavaş hareketler erken doğum riski uykusuzluk bel ağrıları derkeeen psikolojik çöküntü 😂🥴
Mommm34 Niss1 kasık ağrısı, nefes darlığı,bel ağrısı ayaklarda şişme 😔 her an doğurcam gibi hissediyorum
nilsmomy Niss1 uykular haram oldu shjddhdjd sürekli tuvalet ihtiyacı bir de göbek yüzünden her harekette uyanmak, göğüs acısı derken hiç uyuyamıyorum artık 🥲 gündüzleri kolay geçiyor şükür sadece ağırlaştım ve oturup kalkmaya üşeniyorum shshdjd
Meliha09 Niss1 bende 34 haftalığım herşey çok değişti geceleri yatamıyorum sağa sola dönemiyorum geceler daha berbat yerimden kalkamıyorumm 😞
nurli34 Bende 34 haftalıgım karnım kücücük kilp da almadım hiç ama yürümeyip yuvarlanıyorum resmen 😀 yatakta dönmek eziuet bide sürekli tuvalete giditorum resmen tuv cıkınca geri gidiyorum o derece 😀😀😀
bademlikurabiye_ uyku sıfır tuvalette nöbet tutuyorum resmen bebeğim doğum kanalında ve rahim ağzım kisalmis mide yanması da cabası 34+4 deyim
Niss1 mommyzx Bende de başladı 2 gündür hormonlarla beraber artan karaciğer enzimlerinin yükselmesinden kaynaklıymış sanırım ve normal bir durummuş ama çok sinir bozucu 😕🤦🏻♀️
Semaaaa1 mommyzx bende de 2 gündür başladı. Göğüslerimde kızarıklık var hadi onlar çatlayacak diye kaşınıyorda. Bazen olur olmadık yerlerimde kaşınıyor. Uykudan uyandım resmen🤦🏻♀️🤦🏻♀️ huylanınca da cok huylanıyorum. İnş kötü bişey çıkmaz
Busegungoor @Mommm34 ayaklarım sanki benim parçam değilmiş gibi o kadar şişler ki 😣 nefes darlığı bunaltılar, kasık ağrıları, hareket kapasitesinin azalması uyuyamama of of 33.haftadan selamlar 😭