MaxMom Gurbetto Kontrolünüz ne zaman? Yakın değilse de bi doktorunuza mı yazsanız acaba, bilemedim :(
Ssezer Ebruu91 perşembu günü doğum yaptım çok şükür iyiyim normal doğum oldu dikişlerim var biraz onlar acıyor ama başkada sıkıntı yok
Mucizebb EsraEmirSerdar Son 10 gn. Son adet tarihimde 13 subati ben dha erken bekliyordum ama yok gelmiyor bnm kiz.
EsraEmirSerdar Mucizebb ya valla bende anlamıyorum ki benimde Şubat yarın 16 gun kalıyor sancilarda çıktı nst ama bekliyoruz bi belirti yok yani 😁
Maliefem EsraEmirSerdar uygulamaya göre 30 ama bugun 3 cm acikligin olduğunu öğrendim bekliyoruz ne zaman gelirse paşa bey
EsraEmirSerdar Maliefem Aa öylemi acaba ne zaman olur bakalım nasip benimde nst de sancım çıktı ama hiç alttan muayene olmadım daha bakalım ne olucak
Meliketaka12 EsraEmirSerdar Şuanlık öyle gözüküyor inşallah doğum zamanı bir aksilik olmazsa normal olucak🤲🏻
EsraEmirSerdar s_sibelcik bu Zynpmeva cidden zor geçiyor benimde yarın 16 oluyor ama sanki hiç bitmicek gibi 😁
EsraEmirSerdar Elifengin o günler geçmiyor benimde öyleydi şuan korkudan geçmesin diyorum benim normal olucak inşallah ikinci doğum 😁😁
EsraEmirSerdar Elifengin o günler geçmiyor benimde öyleydi şuan korkudan geçmesin diyorum benim normal olucak inşallah ikinci doğum 😁😁