EsraEmirSerdar Benim son 18 gün kızlar heyecan başladı gibi sanki şuan sanki hemen geçip gidicek gibi sizin nasıl geçiyor 🥰
Ebruliya EsraEmirSerdar 51🌺 nasıl geçti bu kadar hızlı anlamadım. İnşallah çok bekletmeden gelir kızım.
Cdem21 EsraEmirSerdar 42 gün son uygulamaya göre 🥰sabırsızlanıyorum artık😄her gece rüyamda standart doğum yapıyorum 😅bilinç altım onunla dolmuş😅
Nursl7 @EsraEmirSerdar 139 gün var daha ama büyük ihtimalle yine sezeryan olacağım için tam gününü bilmiyorum 😃😃😃😃
Ssezer Uygulamaya göre son 6🥰 belki yarın doğum olabilr bebeğin suyu alt sınırdaymış doktor başlatabiliriz doğumu bi bakalım dedi
EsraEmirSerdar Ssezer hayırlısı canım inşallah sağlıkla alırsın inşallah kucağına suni sancı verip başlatırlar bence
Ebruu91 Ssezer benimkinide pzt başlatacak doktor size başlatmak için suni mi vericekler fitil mi onun bilgisini verdi mi doktorunuz
Gulgkky34 EsraEmirSerdar uygulamaya göre son 3 ama tık yok hala doktor pazartesiye kadar gelmezse suni sancıyla alırım dedi 🙃🙃
EsraEmirSerdar Gulgkky34 benim ilk doğumum da son gün sancı başladı hiç belirti yoktu başladığı gün 8 saat sonra normal doğumla oğlum olmuştu canım hiç belli olmuyor her saniye gelebilir yani 😁
Merve-kerem Son 3 gün kaldı ama gelmeye niyeti yok. Her hangi bir belirtide yok. Hayırlısı artık birde kız erken gelir derler alakası yok.
Gurbetto MaxMom bebek hareketleri nasıl bende okadar az ki artık 2gün cok az anlamadım acaba sizin nasıl aynıyız