Ayyyseeeeeee Tekli rakamlara düştük korku heyecan sabırsızlık herşey var sizde durum nedir arkadaşlar 😊😊
RahimeAdbelliTan Ayyyseeeeeee son 9 gün sanki her an doğuracakmışım gibi sancılarım çok oluyor ara ara
melekimm Ayyyseeeeeee ne kadar guzel Rabbim bebisini saglkla almayi nasip etsin hemen dogurursun insaAllah Rabbim bizlerede nasip etsin 😊😊😍
esrasd Ayyyseeeeeee erkekler gününü geçirir genelde dedi doktorum. Benim erkek ama ekim kızları da tembel çıktı herhalde 😆 bakalım ne zamana nasip olacak buraya yazalım hikayemizi inşallah
Ayyyseeeeeee Melissargun ayyy keşke bana da öyle olsa çok fazla alta baskı var düzensiz hafif sancılar var ama ne nişan var ne su ne gelen ne giden 😊
Ayyyseeeeeee RahimeAdbelliTan darısı başımaaaa 😊 inşallah 3 güne gelir daha fazla içimde tutamayacağım 😂
esrasd Nesslihann-msr benim de son 5!!! Heyecan tavan ama belirti yok. Arada kasılma ve sancı sonra hemen geçiyor
Ayyyseeeeeee Melikeylmaz benim 3 hafta önce döndü ama Yok yani düzensiz sancı ve alta baskından başka bişey gelsinler artık 😊🙏🏻
Ayyyseeeeeee AlininAysesii oooofff off 😬 bizede çok geliyordu ama bi çırpıda geçmiş gibi şimdi sanki 😊 som anlar hiç geçmiyor ne zaman gelecek ne zaman gelecek bekle dur 😊
Ayyyseeeeeee melekimm ayy amin inşallah Allah razı olsun gelsinler artık bende Doğum hikayemi yazayım 🙈 bakalım bizim paşanın canı ne zaman dışarı çıkmak isteyecek 😊
Melissargun Ayyyseeeeeee ay gittikçe sancılarım artıyor yatamıyorum ya çatı ağrısı ve kalça bel ağrısı da eklendi. 🤦🏼♀️ Bazen böyle ağlatır derecede oluyor sancılar Son 9 inşallah oglusum bekler.
Minnil Benim de son 11 ama hiç bi belirti yok sancısı olanlar sancı nasıl bişey benim sadece bğrıyo ara ara okadar