AyFa1608 Zumraninannesi06 Biz bugün Avokado olduk. 15+0 Rabbim isteyen herkese nasip etsin sizde bir avazda sağ salim kurtulun inşallah 🥲
yaasemin Zumraninannesi06 bizde kavun olduk şükür ama bizim ne zaman olur belli değil normal gözüküyor ne zaman cani isterse gelicek 🤭😅
Zumraninannesi06 yaasemin hadi hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim 🤲🏻 benim zorunlu sezeryan heyecandan yerimde duramıyorum artık 🫣
Zumraninannesi06 Sumeyyemehmet_erdem oyyy hay maşaAllah normali bekliyorsun sanırım, hayırla sağlıkla kucağına al canım 🤲🏻♥️
yaasemin Zumraninannesi06 amin hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin hayırlısıyla bebislerimizi kucagimiza alalım sizin baya az kaldı 🤭😅
Zumraninannesi06 Nurcan00 iç karının geniştir kuzum öyle düşünme kilosu haftasına göre iyi diyorsa doktorun problem yok demektir. Bana da çok dediler karnın küçük vs ama sağlığımız kilomuz haftamıza göre gayet iyi. İç karın genişse bebek içe doğru büyür🫠♥️
Nurcan00 Zumraninannesi06 ya öyle mi bide ilk gebeliğim 29. Haftada 1300 gr iyi demişti ama karnım büyümeyince ister istemez endişeleniyorum 😊
Annesininportakali53 Zumraninannesi06 36+3 haftalığız 🍈 kavunuz bizde. Normal doğum ilerliyoruz bakalım keyfi ne zaman gelmek isterse🤭 Cuma randevum var az çok belli olur diye düşünüyorum