Zumraninannesi06 36+1’den selam kızlar sezeryana kaldı son 16 Rabbim’in izniyle. Sizler kaç haftalıksınız? Kaç gününüz kaldı? Hangi meyvesiniz? 🫠😍♥️
Zumraninannesi06 Sumeyyemehmet_erdem oyyy hay maşaAllah normali bekliyorsun sanırım, hayırla sağlıkla kucağına al canım 🤲🏻♥️
Ebrarabla_06 Zumraninannesi06 36+1 bende canım benim kavun olduk bugün normal doğumu bekliyoruz son 27
Nurcan00 31+2 iri turp olduk. Ama karnım haftama göre çok küçük. Kim görse belli bile değil karnın çıkmamış diyor üzülüyorum. Acaba bebeğim küçük mü doğacak diye düşünüyorum
Zumraninannesi06 Nurcan00 iç karının geniştir kuzum öyle düşünme kilosu haftasına göre iyi diyorsa doktorun problem yok demektir. Bana da çok dediler karnın küçük vs ama sağlığımız kilomuz haftamıza göre gayet iyi. İç karın genişse bebek içe doğru büyür🫠♥️
FundaKsm Zumraninannesi06 bugün tam 39 haftalık hiç gelmeye niyeti olmayan bir karpuz oldu beyefendi 🥰😂
Sumeyyeabdi Zumraninannesi06 35+4 den merhaba biz pazı buyuklugundeyz hala cuma günü kotrol var sezeryan günümüz kesinleşecek sona yaklaşıyoruz iyice 🥰🌸🤲
yabansena Zumraninannesi06 bizde 36+1 kavun olmuşuz ☺️ 24 kasım sezeryan tarihimiz. Zaman hiç geçmiyo dimi 😂
Tosbikannesi1 Zumraninannesi06 bizde bugün kavun olduk ve kızımızın adını zümra Ece koymayı düşünüyoruz. Ne çok ortak yanımız var 🥰