AngeL- Bebekleriniz tam olarak nerde? Midenize falan çıkıyo mu ? Benimki göbek deliğimin altında takılıyo genelde hiç yukarı çıkmıyo🥲
Elifderin34 AngeL- 28 haftaya kadar göbek deliğinin üzerinde hissediyordum hareketleri son 1 haftadır kasıklarımda aşağılarda hissediyorum tuhaf geliyor bana da bu durum
Asyaninannesi58 AngeL- makat geliş mi acaba benim de hep öyleydi geçen hafta 29dayken dönmüş şimdi her yerde maşallah
Zeynep_Asellll AngeL- Göbek deliğimin oralarda takılıyor. Ayakları çoğunlukla sol yanlarımda😅 Midemi keşfetti yeni yeni arada geçiriyor cadı kızım😅 Maaşallah çok hareketli acaba hiç uyumuyor mu diyorum. Sizin de öyle mi😂
AngeL- Nnanaa cinsiyet ne ☺️ kız bebekleri aşağıda erkek bebekleri yukarıda dururlarmış ne kadar doğru bilmiyorum ama
AngeL- Asyaninannesi58 valla bilmiyorum ki bu gidişimde sorucam doktoruma. Hiç yukarıya çıkmıyo hep kasıkta göbek altında
AngeL- Zeynep_Asellll benim ciğer geliştirici olunca hareketleri değişti. Eskisi gibi değil bide devamlı göbek deliğinin altında takılıyo🤷🏻♀️ keşfedemedi bizim hanfendi☺️
beyzzsenturkk AngeL- kaburgalarıma tekme atıyor daha cok karın bosluguma icerde at kosturuyo essek sıpası 29 haftalığız kendisi yıllardır icimdeymis gibi rahat takılıyo😂
Lizbonn AngeL- kafa tam vajinamda baş aşağı duruyor tekmeler göğüs altımda 😒😅 bu saatler oyun saatleri resmen diyorum yat uyu çocuğum zorun ne yani
AngeL- Lizbonn baş aşağı pozisyona geçtiği zaman mı hissediliyo öyle kaburgada midede vs tekmeleri ☺️
cansualisa AngeL- ne yaptıgı belli değil😂😂 sağda soldaaa üstte altta orta da 😃🤣 oğlum çok değişik onu çok merak ediyorum 🌺❤️ 29+2 yiz
Busraaaa35 AngeL- 28+2 göbek deliğinin altında hala🙄 ne zaman yukarı çıkacak ben de merakla bekliyorum 🙈
birprensbirprensesannesi- Kasıklarımda seğirme tarzında hareketleri oluyor tekmeler göbek deliğimin sol yanında sürekli dönüyor ve hareketli hep aşağıda hissediyorum
Elifderin34 AngeL- ben de öyle biliyorum büyüdükçe yukarı çıkar diye biliyorum ama tam tersi oldu bakalım pozisyonunu değiştirdi demek ki :)
birprensbirprensesannesi- AngeL- aynen bu konuda haklısınız oğlum hep kaburgamın altındaydı şimdi kızıma hamileyim aşağı tarafta 28haftalığım ileride yukarı çıkar mı bilmiyorum
[silindi] AngeL- benimki erkek her yerde duruyor kafasına göre hele yattığımda böbreklerime dan dan dan vuruyor sağ olsun 😁
beyzzsenturkk AngeL- kıız bekliyoruz 💓 haraketli bebek dogdugunda kök söktürür derler ama insallah uslu uysal bisey olur 😂
AngeL- beyzzsenturkk hahah 😅 bende devamlı yatıyorum hamileliğim o şekilde geçiyo herkes diyoki sakin olur falan 😅 siz çıkınca iyi bakın içerden dinlenip çıkıcak bana kök söktürecek diyorum bende 😅 Sağlıkla gelsinler hareketli uslu hiç farketmez 🥹
Bengum 28+2💖 göbek deliğimin üstünde hissediyorum fakat çoğundalık sağ göbek deliğimin altı oluyor, kaburgalarıma attığı tekmeler pek hoşuma gitmese de karnımı tavaf edip her taraftan kendini belli etmesi hoşuma gidiyor 💕