Minnakkkk Demetdemircioglu bugun saatlerce açıp vıdeo cektım hadı kızım bak bunlar sana hatıra olacak Bıraz daha güçlü dedım 😀😀😀 yeter artık benım burda ne işim var çıkart benı burdan dercesıne vurdu durdu velet 😍😍
Seda0202 Minnakkkk yaramaz minnak benim ki de öyleydi son şakası da 38+3 deE oldu bi baktım firtladi alttan 😂😂
Seda0202 Minnakkkk inşaAllah kız 5 aylık bizim canavar sac çekme cimcikleme bi türlü uyum ama evresinde
Minnakkkk Demetdemircioglu en güzel hedıye olur 😍 bende bı albüm yaptım bebegıme gıderken dıye tahlıl sonucu bıle var en son artık flaşha atarım bende 😀
Minnakkkk Seda0202 evet canım az kaldıkça sabırsızlığım daha da artıyor bıan önce kavuşmak koklamak ıstıyorum artık
Seda0202 Minnakkkk inşaAllah canım sağ-salim doğsun eli ayağına kavuşsun inşaAllah özelde mi doğum yapacan
Minnakkkk Seda0202 amin canım ıns ya 🙏 evet özelde yapıcam bakalım devlette ne yazık kı ınsanın yüzüne bakmıyorlar
Seda0202 Minnakkkk orası öyle ben devlette yaptım hemsireyim tanıdıklarım var diye ilgilendiler yoksa benle birlikte yapanlara neler yapiyorlardi
Zuleyhakaan Minnakkkk ilk başta böyle kabız olmuşumda yapamıyomuşum gibiydi. Tuvalete gittşm hatta zorladım kendımı tık yok öyle bi kabızlıktı. Sonra belimden tatlı bi karıncalanma oldu kaşıma gibi. Sonra zaten belden bir sancı ama aynı zamanda kasıklara vuran bişey. Aslında farklı ya anlarsın bence onu
Minnakkkk Zuleyhakaan işte ılk olunca daha bılmıyorum canım nasıl bıseyler karşılaşacağımı o yüzden degısık bı Ağrıda bu dogum mu dıye ıster ıstemez korkuyorum
Emine122 Minnakkkk aynen oyle heyacandan uyuyamiyormdm ben simdi ise oglusum uyumuyo geceleri ondan uyuyamiyrm
Seda0202 Minnakkkk öyle canım yoksa da hic bilmiyorlar o da değilde daha ben hic uyumadımbii çocuk hic mi uyumaz
0581 Minnakkkk hey allahım ya işte kafaya takılmayacak bir durum ama bunu hamileyken başaramıyoruz kendini bilmez densiz başka bişey değil boş sebeplerle kendimizi strese sokuuoruz bebeklerimiz de stres oluyor
Minnakkkk 0581 evet canım malasef çevreme hep sunu dıyorum artık hamıle bı ınsana kılo almışsın cırkınlesmıssın soylesın böylesın demeyeceksin asla demem de bende cok zoruna gıdıyro ınsanın zaten kendını öyle hıssedıyor bı de sız tuz nöbet oluyorsunuz