Minnakkkk Sakaryali54 aynen canım ınsan ayırt edemıyor Hangısının normal Hangisinşn yalancı olduğunu bıde ılk olunca korkuyor
Minnakkkk Demetdemircioglu evet 😍 bıde hareketleri azalır bu aylarda dıyorlar benım kı cıkıcam dıye nasıl ittiriyor bı görsen Bıraz daha ittirse karnımdan cıkıcak 😀😀
Maviss35 Minnakkkk o an gelince anlamamak mümkün değil canım😅 bana da aynı şeyler oldu 37. Haftamda canım 38+4 te doğurdum 😅
Seda0202 Minnakkkk yaramaz minnak benim ki de öyleydi son şakası da 38+3 deE oldu bi baktım firtladi alttan 😂😂
Minnakkkk Sultan42 yok canım yatıyorum yatırmıyor gezınıyorum kasıklarımda ağrı oturuyorum daha degısık bı agrı cok bambaşka bıseydı ama bundan daha zoruymuş demek dogurmadıgıma göre 😀😀
Minnakkkk Sultan42 saol canım aynen onumuzdekı hafta kontrolüm var zaten öyle yapıcam ama cok şükür gectı suan
Minnakkkk Demetdemircioglu bugun saatlerce açıp vıdeo cektım hadı kızım bak bunlar sana hatıra olacak Bıraz daha güçlü dedım 😀😀😀 yeter artık benım burda ne işim var çıkart benı burdan dercesıne vurdu durdu velet 😍😍