Duyguuuu Ensuu o zaman ekmegin arasina peyniri koyun bi güzel 😂 en fazla kilo alirsiniz oda allahin emri zaten yesekte yemesekte alıyoruz
BabyB Ensuu bende geceleri fare gibi mutfakta dolanıyorum sürekli az önce tarçınlı süt içtim 😅 ama kefir daha iyi gayet uzun süre tok tutuyor 👍🏼
Chan Ensuu Mideler bile eskisi gibi değil valla. Dokunmaz dediklerim teker teker bana kelek attılar 😂 Beni rahatsız ediyor şahsen. Belki seni etmez 🤷🏼♀️
Ensuu Chan iyi dedin yarisıni icmiyim ne olur ne olmaz ama yiyorum herşeyden kilo alirsam da alırım 😁😁
Ensuu Sebahat42 30 haftalık oldum canim migdem zaten normaldede yaniyo simdi ictim biraz daha fazla yanıyo malesef ilk defa gece visne suyu ictim 🤔🤔
Ensuu MnevverTZ bogazdan aşağısı ates atmışlar sanki yanıyo kavruluyo yavas yavas geciyo tekrar basliyo benim migdemin yanmasi böyle şuanda da yaniyo
MnevverTZ Ensuu hımm ben tuvaleti lavaboyu çamaşır suyuyla yıkadığım için boğazım tahriş oluyor sanıyordum bugün çamaşır suyuyla uğraşmadığım halde BoğaZım yanıyordu bende ondan sonra çaktım 🤣 meğer midem yanıyormuş haberim Yok