Ensuu Sanki sabahtan belli bisey yememişim o kadar acıktım migdemi yakmıcak ne yesem bi fikri olan varmi
Muhammedamine Ensuu muz varsa evde muz süt yapın hemen yatın yarım saat sonra etksi geçiyor tokluğun 😂
Esracim Ensuu uyandığımdan yatana kadar ağzım durmuyor bazen gece 4 e kadar yiyorum. Ama kan tahlili de hep şekerim düşük. Ne yesem oğlana gidiyor sanirim
burcuakbasss Ensuu bende senin gibiyim hatta bunu kendime cok stres yapiyorum ne yesem diye, ben genelde geceleri havuc, salatalik, kasar, yogurt, muz ve sut tuketiyorum. Havuc hakikaten acligini bastirir kasarda bebege kilo yapar
Ensuu Muhammedamine ben işte muzla doymuyorum ekmek gibi yiyim doyayım diyorum🤔🤔 gece gece ekmek yemek istemiyorum
Muhammedamine Ensuu ekmek yemeyin bence bu saaten sonra kuruyemişte olabilir muz süt kuruyemiş 🙄 oda yetmiyorsa ne diyim bilemedim
Ensuu Esracim benimde sekerim dusuk o kadar tatli yiyorum simdi aciktim elim ayagim titriyo bisey yemezsem
Ensuu BurcuakirGlec hic bisey yok burda sakarya da heryer karanlık gece terkedilmis gibi oluyo buralar
Chan Eskiden peynir salatalık veya kaşar çok atıştırırdım gece, hem de diyet zamanlarımda. Bir çok seçenek arasından en masumları.
Duyguuuu Ensuu o zaman ekmegin arasina peyniri koyun bi güzel 😂 en fazla kilo alirsiniz oda allahin emri zaten yesekte yemesekte alıyoruz