Pinkyy BAHAR25 canım tebrikler Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah,bizimde 15.haftamız bitiyor tek yumurta ikizi erkek,herşeyi çok yoğun hissediyoruz ikiz olunca bulantı nefes alamama vs ama herşeye değer,Allahıma şükürler olsun
BAHAR25 Annesininmelegi ay maşallah sağ salim kucağınza alırsınız inşallah .😊 çift mi tek mi ya merk ettim bnde çok yeniyim 7 haftalik ikiz
BAHAR25 Annesininmelegi ikiz gebelik riskli diyorlar biraz tedirgin oluyorum ve cok migde bulantısı oluyor ne zamn gecicek 😔
cherry6128 BAHAR25 benim 12. Haftada tahminde bulundu 15. Haftada net soyledı canım hayırlısı ile sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Ben ilk 3.5 ay mide bulantısı çokçektim ama şimdi iyıyım Allaha şukur ler olsun
Annesininmelegi BAHAR25 tabı hormonlar ıkı katı oluyo zor allh yardımcımız olsun ya ne diyelim erken doğum riski oluyo hep çok dıkkat etmek lazım çok
BAHAR25 cherry6128 bende çok kotuyum canm evde bide tekim iyice kötü oluyorum yemek felan da yapamıyorum
Zehrazrl Kılo aldınzmı ben ılk hamılelıgımde toplamda 9 kılo almıstm ama ıkızlerde sımdıden 2 kılo almısm 14+5 haftalık
cherry6128 Zehrazrl 15 kilo aldım ben 53 ile hamilr kaldım 68 im şu an ama disardan görenler hiç kilo almamışsın diyorlar