potansiyelinstamom 23 hafta 2 kg almışım. Ben normalde duz yolda yururken aşerip yemek yiyen biriyken, diyet yapip kilo almayi becerebilirken, hamilelik sonunu obeziteyle kapatirim herhalde diyordum 😀
ldyarse Selinms 36+2’deyim şuana kadar 17-18 kilo aldım 54 kilo ile hamile kaldım . Son iki üç haftadır kilo almam durdu.
Angelprenses Selinms doktorum daha iyi ve daha sağlıklı dedi böyle canmz zaten kilolu oldugum icin bide yedigim halde almadim elimde olan bisey degil😊 😊
Dkblz gamzosgamzos normal doğum mu yaptınız kaç kilo gitti doğumda? Çok iyi zayıflamışsınız tabrikler gerçekten 🌸👍
gamzosgamzos Dkblz teşekkür ederim ikiside sezaryen ☺️ ilkinde 11 kilo gitmişti ikincide 6 ama ilkinde gebelik sekerinden dolayı suyum çok fazlaydı belki o yüzden daha çok gitmiştir ☺️
nur3428 Adamiranin__annesi bende aynı durumdayım :( gavisconda bazen fayda etmiyor sakız çiğnemek rahatlatıyor bir tek sevmediğim halde kullanıyorum
MinelHaapy 16 hafta 2 kilo aldım fazla mı şimdiden bilmiyorum hayırlısı artık ilk gebeliğimde çok kilo almıştım bunda nasıl olur bilemem