kayseres Seevda58 İlk doğumumda 72 ile hamile kalıp 95 ile doğuma girdim. Gebeliğimde daha temkinliyim 80 ile hamile kaldım 17. Haftadayım hala 80 kilodayım. Doğuma en fazla 90la girmeye niyetliyim.
Seevda58 kayseres bende aynı ılk gebelıgımden sonra buna baya dıkkat rdıyorum zaten doktorda dedı en fazla 12 kılo almalısın dıye
Seevda58 Nazli777 Allahım hepımıze dogum sonrası bu kıloları kolay bır sekılde vermeyı nasıp etsın 🤲🏻
Adamiranin__annesi Seevda58 valla canm bende bilmiyorum kilo takıntım var aslında ben tüp mide olmak için 10 kilo almıştım olamadım ama kilom yetmedi yine yani.. Sonra Hamile kaldım işte tamam şimdi alırım dedim ama alamadım hatta 2 kilo. Falann vermişim Hamile. Halime göre. Ama. Hareketim mecburen çok. Çocuğu okula bırakıyorum o beni bitiriyor
Seevda58 Adamiranin__annesi kac kılo olmak gerekıyor tup mode ıcın bende 100 ustunde kalırsam dogumdan sonra olmayı dusunuyorum ama kolay bıt amalıyatta degıl
Elif71 Seevda58 bende 113 ile hamile kaldım 13 kilo verdim desteksiz şuan 33+4 günlüğüz daha da almadan doğum yaparım galiba 😊
srnglcskn Seevda58 ilk 4 ay çok bulantım vardı hiç bişey yiyemiyordum sonradan açıldı iştahım öyle aldım kiloyu. Ama bulantım olmasa bende alırdım muhtemelen
Kbramhmt Seevda58 80 le kaldım kilo verdim 78 oldum şuan ama yemeğe başladım artık alırım 10 haftalık bebiş daha
Seevda58 Kbramhmt bende 16 hafta olucak hıc almadım ama dedıgınız gıbı bır anda ıstah cok acılıyor keske fazla acılmada az kılo alsak
SiriusA Seevda58 80 ile hamile kaldım 88 im 🙈daha 20 haftalık 🥺 içinizi rahatlatma postu açtıysanız şimdi 30. Haftasında iki üç kilo alanlar toplanır postun altına daha da moraliniz bozulur 😂
Seevda58 SiriusA aynen onları gorunce bende üzülüyorum ne kadar fazla yıyorum kı 30 kılo alıyorum 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
TeoMom Utkulu1 76 ile kaldım 96 oldum son bir ayım rahat 5 kilo daha alırım 🙈 doğumdan sonra kilolar nasıl ve ne kadar sürede gitti
Utkulu1 TeoMom ilkinde özellikle birsey yapmadım oğlum o kadar huysuzdu ki ilk 3 ayda 40 kilo verdim bırak yemeyi su içmeyi unutuyordum. Şuan 15 gunluguz 8 kilo gitmiş kalani nasıl gider bilmiyorum 🤣
kakara İlk cocukta 88 ile hamile kaldım gebelik şekeri cıkınca dıyet,yuruyus 20 kg verdim doğuma-20 ile girdim bunda da 89 ile hamile kaldım 18 haftadayız 87 kgyum insülin kullanıyorum bundan dolayı canım çok istese dr herşey yiyemiyorum
Btl_zngn Seevda58 ilk gebeligimde 92 ile hamile kaldim 110la doguma gittim suan ikinciye hamileyim cok ugrastim vermeye ama veremedim 91 ile hamile kaldim suan 5+6dayim zaten en son tartilmadim en fazla 93umdur herlde tekrardan basladim diyete niyetim hic almadan dogum yapabilmek yada 5-6 kilo alarak en fazla 🤲
Nsrn1 Btl_zngn benim ailem de şeker ve tansiyon hastalığı çok fazla. Bu hastalıkların gebelikte başıma gelmesinden korktuğum için diyetisyenimin yazdığı listeye harfiyen uydum. Çok nadir kaçamak yapıyordum.
Btl_zngn Nsrn1 bu form bana umut oldu direk gittim diyetisyene basladim zaten hastanede calisiyorum elimin altinda hersey yapabilirim👍