THale sunmomy Ben de Umay koyacağım kelime tam anlamıyla öz Türkçe . Ummak istemek , Devlet kuşu , Orhun yazıtlarında da geçen eski Türk mitolojisinde doğumun ve bereketin sembolü olan Tanrıça . Kuranda geçmiyor ama Dinen caiz .. 😇
Cicek18 Kızım olsaydı adını Elif Aden koyacaktım, arkadaşım Elif İkra koymuştu… Asya ve Tanem de hoşuma gitmişti🙂
sadett Zümra : iyi Zeki bilgili ahlaklı kadın Serra : rahatlık genıslık Lina : hurma fidesi Kevser : cennetteki ırmak adı Hüma : devlet kuşu Saadet Firdevs : cennetin en güzel bahçesi Ezel :başlangıcı olmayan Erva : temiz ahlaklı Genc kız Ecrin: Allah’ın hedıyesi Ebrar : iyi özü sözü bir dindar Ceylin : cennet kapısı cennete açılan kapı Beren :güçlü kuvvetli akıllı Asel : cennet balı Azra : hz Meryem’in dıger adı el değmemiş Sare:katkısız prenses Hifa :sabreden sabırlı Kararsız beklıyoruz 🤷🏻♀️😂
1erkekkannesiiii Busraaermis İsmi koyana kadar kimseye söylemeyin bulamadık diyin sallayın çünkü millet beğendirmeye çalışıyorsun sanıp yorum yapıyorlar. Senin çocuğun isteyen istediğini düşünsün.. ben kızım olsaydı Güneş koyardım adını. Nasip degılmıs fikir olsun diye isimleri yazayım Umay, Sera, Gökçe, Bilge, Ayzem, Kumsal, Deniz vs🤗
Nesnur Benim esimde oyle ne desem bisey buluyor dalga geçmek icin doguma 2 3 hafta kaldi Güneş ☀️ isminde karara vardik 😀
Halimeakgn Benim eşimde aynı sizinkiler gibi ya dalga geçicek bi şey buluyor ya da bi bahane bi türlü ortak isimde karar kılamıyoruz 🤷🏻♀️😅 bizim listemizdekilerde Sare, Ayla, Afra,Ahsen, Miray, Sena, Buğlem seçenek çok karar yok 🥲🫣
momofprincess1221 kiz olursa ben Melodi düsünüyorun ,benden baska hicc kimse begenmiyor 🥺 o yüzden cok mutsuzum
gozdeyagci sunmomy Evet araştırmıştım zaten 4 5 yıl önce eski Türk mitolojisinden geliyor. Yavru hayvanları ve bebekleri koruyan tanrıça. O yüzden bence uygun